Vijf grote talenten uit Afrika

HomeFootball Manager 2022Vijf grote talenten uit Afrika

Auteur

Datum

Categorie

Nu de Afrika Cup volop bezig is leek het ons een mooi moment om een aantal talenten uit het Afrikaanse continent onder de loep te nemen. Welke pareltjes zijn er nog actief in Afrika en zijn interessante spelers voor de Europese clubs?

P.s. het kan zijn dat deze spelers niet in jouw database voorkomen. Om tot de grootste talenten uit Afrika te komen hebben we alle spelers uit Afrika ingeladen.

Ethan Brooks

Ethan Brooks is een echte hardwerkende middenvelder die onder contract staat bij TS Galaxy in Zuid-Afrika. De jonge middenvelder heeft inmiddels ook al meerdere interlands achter zijn naam staan voor Zuid-Afrika. Het is misschien niet de beste voetballer, maar het is dus wel een hardwerkende middenvelder. Hij beschikt over een geweldige inzet, natuurlijke fitheid en is daarnaast ook erg snel. Zoals aangegeven kan hij zich op voetballend gebied nog wel ontwikkelen.

Cédric Gbo

Cédric Gbo is een Ivoriaanse verdedigende middenvelder die onder contract staat bij ES Tunis. Hij beschikt al over prima mentale vaardigheden en degelijke fysieke vaardigheden. Op technisch vlak beschikt hij over de vaardigheden om uit te groeien tot een prima spelmaker. Het is één van de drie Ivorianen die we terugvinden in de lijst.

Oumar Diakité

Oumar Diakité is een 17-jarige rechtsbuiten uit de opleiding van ASEC Mimosas. De Ivoriaanse club heeft in het verleden al veel grote namen voortgebracht waaronder de gebroeders Touré. Diakité is één van de volgende talenten die klaar staat om de stap naar Europa te maken. In het echte leven is hij in de winterse transferperiode aangetrokken door Red Bull Salzburg. Wanneer de nieuwste MU update uitkomt kun je hem dus waarschijnlijk niet meer aantrekken. Speel je nog met een oudere database, dan kunnen we hem zeker aanraden.

Karim Konaté

Een volgend groot talent uit de opleidng van ASEC Mimosas is Karim Konaté. Net als teamgenoot Diakité is hij 17-jaar oud en speelt hij al regelmatig in het eerste elftal van de Ivoriaanse club. De spits beschikt over prima fysieke attributen en ook op mentaal gebied heeft hij al een aantal goede attributen. Zo is hij al erg goed in het spel zonder bal en kan hij prima anticiperen op bepaalde situaties.

Issahaku Abdul Fatawu

Misschien is hij wel de next big deal uit Afrika. Issahaku Abdul Fatawu is een geweldig groot talent uit Ghana die onder contract staat bij Dreams FC. De 17-jarige aanvallende middenvelder heeft net als Diakité zijn toekomstige transfer al te pakken, dus met de nieuwste update is de kans groot dat je hem niet meer kunt aantrekken. Op het moment is hij al actief op de Afrika Cup met Ghana, het geeft dus nog maar eens aan hoe getalenteerd deze jongen is als hij op 17-jarige leeftijd al mag uitkomen voor het nationale elftal van Ghana op een groot toernooi.

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Laatste Artikelen