Update 21.9: Een elftal vol transfervrije spelers

HomeFootball Manager 2021Update 21.9: Een elftal vol transfervrije spelers

Auteur

Datum

Categorie

MU Update 21.9 is uit! In de langverwachte update zijn de promovendi en degradanten verwerkt, maar daarnaast zijn er ook weer voldoende spelerswijzigingen. 1 juli is ook traditiegetrouw een datum waarop veel spelers zonder club komen te zitten. Wij hebben daarom een elftal samengesteld, die in de nieuwste MU update transfervrij te benaderen zijn.

Doel: Gianluigi Donnarumma

De beste jonge keeper is transfervrij nadat zijn verbintenis bij AC Milan afliep. Volgens de geruchten is hij hard op weg naar PSG, maar tot die tijd kan je hem gratis aantrekken in Football Manager. De salariseisen van Donnarumma liggen rond de €170.000 per week.

60e583d066168-Donnarumma.png

Rechtsback: Elseid Hysaj

Albanees Elseid Hysaj is na zes jaar Napoli op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het is een prima rechtsback voor de subtop van Europa. Hij beschikt over een goed loopvermogen en met zijn natuurlijke fitheid en uithoudingsvermogen zal hij negentig minuten lang alles voor het team geven. De salariseisen van Hysaj liggen rond de €50.000 per week.

60e583e4af882-Hysaj.png

Centrale verdediger: Sergio Ramos

Waarschijnlijk zal Sergio Ramos snel een contract tekenen bij PSG, maar tot die tijd kun je nog een poging wagen om de legendarische Spaanse verdediger aan te trekken voor je team. Je moet wel over een flinke buidel beschikken om aan zijn salariseisen te voldoen, Ramos zou namelijk graag een salaris ontvangen dat rond de €275.000 per week zit.

60e583f4940cc-Sergio_Ramos.png

Centrale verdediger: Jérôme Boateng

Na tien seizoenen trouwe dienst bij Bayern München heeft Jérôme Boateng te horen gekregen dat hij opzoek mag naar een nieuwe club. Hij kan terugkijken op een goede periode, want met de Duitse Rekordmeister wist hij vele prijzen te winnen. Bij zijn nieuwe club verlangt Boateng zo’n €180.000 per week aan salaris.

60e584086cd49-Boateng.png

Centrale verdediger: Giorgio Chiellini

Momenteel mag Chiellini zich nog opmaken voor de finale van het EK. Daarna zal hij waarschijnlijk net als Donnarumma uitsluitsel geven over zijn toekomst. Zelfs na het schandaal van 2006 bleef de Italiaan zijn club Juventus trouw, maar nu wordt het toch tijd voor een nieuwe uitdaging. De salariseisen van Chiellini liggen rond de €110.000 per week.

60e584152d622-Chiellini.png

Linksback: Patrick van Aanholt

Na vijf seizoenen Crystal Palace is de linksback van het Nederlands elftal opzoek naar een nieuwe club. Zou hij teruggaan naar de Eredivisie? We beschreven hem al eerder in een artikel over Nederlanders met een aflopend contract.

60e5843f8b0cb-van_Aanholt.png

Centrale middenvelder: Paulinho

56-voudig Braziliaans international Paulinho zal niet voor elke club benaderbaar zijn. Het is maar de vraag of hij met zijn riante salariseisen snel een nieuwe club gaat vinden. We probeerden hem in FM te benaderen, maar zijn openingsbod qua salaris was €400.000 per week. Daarnaast wilde hij ook nog een flinke smak tekengeld, zo’n €5.000.000. Het lijkt ons dan ook reëler dat hij weer richting een club uit China of een club uit het Midden-Oosten vertrekt.

60e5844f9fb60-paulinho.png

Centrale middenvelder: Alan Dzagoev

Gaat voormalig FM-wonderkid Alan Dzagoev eindelijk aan zijn eerste buitenlandse avontuur beginnen? Het zou maar zo kunnen, want na vele jaren trouwe dienst bij CSKA Moskou is de Rus klaar voor een nieuwe uitdaging. In Football Manager zul je het echter nog wel de eerste drie maanden zonder de spelmaker moeten doen, hij is namelijk herstellende van een verrekte hamstring. De salariseisen van Dzagoev liggen rond de €35.000 per week.

60e58460845d8-Dzagoev.png

Rechtsbuiten: Lionel Messi

Het lijkt erop dat er eerst een flink aantal spelers bij Barcelona moet vertrekken voordat de club aan het salaris van sterspeler en clubicoon Lionel Messi kan voldoen. Tot die tijd kan je de Argentijn gratis oppikken. Echter zal Messi maar naar een select aantal teams kunnen vertrekken. Zijn salariseisen liggen namelijk rond de €725.000 per week.

60e584720c0d3-Messi.png

Linksbuiten: André Ayew

We wilden hier eerst voor Franck Ribéry gaan, maar tijdens de onderhandelingen gaf zijn zaakwaarnemer aan dat hij overweegt om te stoppen met voetbal. Daarom zijn we voor de Ghanees Ayew gegaan. Buitenspeler André Ayew is een interessante optie voor veel teams. Met zijn kwaliteiten in FM kan hij nog zeker mee bij een team dat in de Premier League speelt. Opvallend is dat hij voor zijn lengte verrassend goed kan koppen. Ayew wil graag €73.000 per week verdienen bij zijn nieuwe club.

60e584818426e-Ayew.png

Spits: Diego Costa

Sinds Diego Costa in de winterstop zijn contract liet ontbinden bij Atlético Madrid is hij nog steeds clubloos. Vindt hij ooit nog een nieuwe club of gaat zijn carrière als een nachtkaars uit? Hij heeft nog niet officieel aangegeven te zijn gestopt en is daardoor nog steeds gratis te benaderen in Football Manager. Zijn salariseisen zijn ook niet hoog, hij verlangt €69.000 per week.

60e5848f99800-Diego_Costa.png

Download MU Update 21.9 hier.

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Laatste Artikelen