Uitdagingen

Je kent het vast wel: je wilt beginnen aan een nieuwe game in Football Manager, maar je hebt niet direct een idee in welk land en met welke club je wilt starten. En natuurlijk wil je wel dat ook deze game weer interessant en uitdagend gaat zijn. Misschien is het dan tijd om eens een van onze vaste uitdagingen aan te pakken. Sinds vele jaren zijn er een aantal standaard FM-uitdagingen te vinden op ons forum die je eens kan proberen als je even zelf geen inspiratie bezit. En dan kun je direct op het forum je voortgang delen met alle andere spelers die dezelfde uitdaging zijn aangegaan. Een mooie extra motivatie om vol te houden!

Momenteel hebben we de onderstaande uitdagingen op ons forum staan:

Geef de jeugd een kans: neem een club uit de laagste divisie van een groot voetballand (bij voorkeur Engeland) onder je hoede en werk je omhoog met slechts eigen jeugd. Geen inkomende transfers toegestaan!

Pentagon challenge: begin als werkloze manager met weinig ervaring en zorg ervoor dat je op elk continent de Champions League (of vergelijkbare competitie) wint.

Alfabet challenge: start bij een club in een land waarvan de naam begint met een ‘A’ en zorg dat je de competitie en/of de beker wint. Daarna ga je naar een club in een land waarvan de naam begint met een ‘B’ en zo verder.

San Marino challenge: neem de leiding over zowel het land San Marino als de club San Marino Calcio. Bouw de jeugd van het land zo ver op tot je in staat bent om internationale toernooien kan winnen met deze voetbaldwerg.

Journeyman challenge: ga aan de slag als werkloze manager en zorg ervoor dat je bovenaan komt te staan in de eregalerij der managers. Hoe je dit verder doet, is geheel aan jou.

Ook zijn we van plan in de loop van het jaar hier weer nieuwe uitdagingen aan toe te voegen. Deze zullen we dan zowel op het forum als hier op de site zetten. En heb je zelf een goed idee voor een uitdaging? Plaats dan een reactie hieronder of neem op het forum contact op met een van de stafleden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here