Uitdagingen en prestatiesboard: Kom jij in de Hall of Fame?

HomeFootball Manager 2024Uitdagingen en prestatiesboard: Kom jij in de Hall of Fame?

Auteur

Datum

Categorie

Gisteren hebben we jullie kennis laten maken met de eerste uitdaging van de maand: De Sir Alex Ferguson uitdaging. Het zal je dan ook vast niet ontgaan zijn dat er punten te verdienen zijn met de uitdaging. Maar waar zijn die punten voor, welke uitdagingen zijn er nog meer en wat is de Hall of Fame? Geen stress, in dit artikel leggen we het je allemaal uit in de gids over ons uitdagingen en prestatieboard.

De uitdagingen

Voor FM24 hebben wij elf standaard uitdagingen voor jullie die allemaal een eigen topic hebben gekregen in het uitdagingen en prestatiesboard. Hieronder een korte uitleg wat elke uitdaging inhoudt:

Geef de jeugd een kans: Begin met een team dat na seizoen 1 gepromoveerd is naar het laagst speelbare niveau. Win vervolgens de Champions League zonder spelers aan te trekken, je mag dus alleen gebruik maken van de spelers uit je jeugdintake.
Great [klein land] challenge: Win het wereldkampioenschap met een land dat bij aanvang van de save laag staat op de wereldranglijst.
Journeyman challenge: Begin als werkloze trainer zonder diploma’s of spelerservaring en wordt de meest succesvolle manager ter wereld.
Pentagon/Hexagon challenge: Win alle vijf de standaard speelbare Champions Leagues voor de pentagon challenge. Mocht je via custom databases ook de Oceanische Champions League winnen dan heb je de hexagon variant voltooid.
Big Brother challenge: Begin als het kleinere broertje in dezelfde stad en zorg dat je uiteindelijk je grotere “broer” op alle fronten voorbij steekt.
Nationalist challenge: Wordt de grootste club ter wereld terwijl je alleen maar spelers gebruikt uit het land van de club zelf.
Poképlayerchallenge: Laat een speler uit elke FM nationaliteit ter wereld twintig officiële duels spelen.
Building a Nation challenge: Breng een competitie uit een minder land naar de top van de Coëfficiëntenranglijst.
KKD uitdaging: Win de Champions League met een club uit de Keuken Kampioen Divisie terwijl je alleen maar Nederlanders en Belgen opsteld.
Alliteratie uitdaging: Vergelijkbaar met de Poképlayerchallenge, stel voor elke letter in het alfabet een speler twintig keer op wiens voor- en achternaam met dezelfde letter beginnen.
Steam prestaties: Door het delen van je voortgang van de prestaties zoals bedacht door Steam kan je ook punten verzamelen, spreekt voor zichzelf dus.

Hall of Fame

Elk van bovenstaande uitdagingen levert punten op. Wanneer je een uitdaging voltooid laat je dat weten door 19CH98 in het desbetreffende topic te taggen in een post waar je het bewijsmateriaal overlegd. Als de inzending wordt goedgekeurd krijg je de punten voor de Hall of Fame. Dit is een topic in het uitdagingen- en prestatiesboard waarin wordt bijgehouden hoeveel punten elke user heeft verzameld gedurende het FM jaar. Aan het eind van de gamecyclus krijgen de drie beste managers een badge op het forum.

Mocht je door deze uitdagingen geïnspireerd zijn geraakt om een nieuwe save te beginnen deel dan je voortgang in het topic van die uitdaging. Veel plezier en succes!

Koop FM24

Ontvang een flinke MU korting op je bestelling en start direct met spelen!

Koop FM24

Ontvang flinke korting en steun Managers United!

Laatste Artikelen