Uitdaging van de week: nog één keer Quincy

HomeFootball Manager 2022Uitdaging van de week: nog één keer Quincy

Auteur

Datum

Categorie

Iedereen kent wel namen van voetballers die niet in het collectief bewustzijn zijn blijven hangen vanwege de fenomenale kwaliteiten en aanvullende prijzenregen. Het zijn de spelers waar je naar kijkt en elke wedstijd hoopt dat ze een glimp van hun genialiteit laten zien. Velen hoopten daarop wanneer ze Quincy Owusu-Abeyie aan het werk zagen; de speler die op het WK U20 in 2005 de grote verrassing was aan Nederlandse zijde. Een gouden toekomst leek eraan te komen, maar is nooit helemaal uitgekomen. Zijn carrière als voetballer is ongeveer ten einde, dus is het tijd voor nog één laatste keer Quincy.

De uitdaging

Misschien is het al een uitdaging voor sommigen onder ons om te vertellen bij welke club Quincy Owusu-Abeyie op dit moment actief is. We zullen het maar gelijk verklappen: de vleugelflitser van weleer speelt op amateurbasis bij SV Robinhood in Amsterdam. Een team dat niet direct speelbaar is in FM. Het goede nieuws: Quincy is eenvoudig over te halen om het toch nog bij een andere club te proberen. Dat brengt ons tot de uitdaging van deze week: maak van Quincy Owusu-Abeyie de assist- en dribbelkoning van de Keuken Kampioen Divisie.

De speler

Toen hij vriend en vijand versteld deed staan tijdens zijn optredens voor Jong Oranje, stond de nog jonge Quincy onder contract bij Arsenal. Bij de Londenaren schopte hij het tot een handvol competitiewedstrijden, maar al snel bleek dat het Premier Leaguepak zat hem veel te ruim zat. Omzwervingen volgden: Spartak Moskou, Celta de Vigo, Birmingham, Cardiff, Portsmouth, Al Sadd, Málaga, Panathinaikos, Boavista, N.E.C… Bij de Nijmegenaren maakte hij zijn eerste minuten als profvoetballer in Nederland, en dat al in de herfst van zijn carrière. Een succes werd het niet – wegens disciplinaire redenen werd hij uit de selectie gezet en niet veel later werd zijn contract ontbonden. Op dit moment is hij dus, naast rapper onder de naam Blow, actief in de Vierde Klasse F en luisteren tegenstanders naar namen als SV Eemnes, FC Weesp en Zuidoost United.

image.thumb.png.078c64f3582550481294bffc336b5c70.png

Puntentelling

Voor elke challenge die we vanuit ons forum aanbieden, zijn punten te verdienen. De uitdagingen die we wekelijks delen, zijn normaliter opgedeeld in de beginner, gevorderde en expert.

10 punten: je rondt een KKD-seizoen af met Quincy Owusu-Abeyie in je selectie (minstens twintig wedstrijden).
25 punten: Quincy Owusu-Abeyie wordt de speler met de meeste assists of met de meeste dribbels in een KKD-seizoen.
50 punten: Quincy Owusu-Abeyie wordt de speler met de meeste assists en met de meeste dribbels in een KKD-seizoen.

Let op

Wanneer je een game start in Nederland, is de kans groot dat je Quincy niet tegen gaat komen in je game. Om dit voor elkaar te krijgen, moet je bij het aanmaken van je game bij de databasegrootte (rechtsboven in je scherm) kiezen voor alle spelers die actief zijn in Nederland.

Hoe flitsend is Quincy bij jou? Deel het in het Uitdagingen & Challenges-forum!

 

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Laatste Artikelen