Uitdaging van de week: de Frans Timmermans Challenge

HomeFootball Manager 2022Uitdaging van de week: de Frans Timmermans Challenge

Auteur

Datum

Categorie

Zijn MH17-speech wordt gezien als een van de beste speeches ooit die werd uitgesproken door een Nederlander. Zijn accentloze Engels verbaasde vriend en vijand – zeker degenen die hem nog nooit eerder hadden horen spreken. Dat hij in andere optredens vervolgens vloeiend overstapte op een andere wereldtaal, deed zijn ster nog verder rijzen. Hoeveel talen kan een mens spreken? Een mooie vraag om een antwoord op te vinden in onze nieuwste uitdaging van de week.

De uitdaging

Spelers van de even beruchte als beroemde journeyman weten het maar al te goed: hoe langer de game duurt, hoe uitgebreider de talenkennis. Zo wist het alter-ego van ondergetekende ooit tot meer dan twintig talen te komen die tot in de perfectie beheerst waren, waaronder Mongools, Ests en IJslands. Zouden we deze challenge op de manager zelf richten, is er eigenlijk geen kunst aan: gewoon je game lang genoeg volhouden. We maken het iets uitdagender. Leer je assistent-manager zoveel mogelijk talen aan in één game.

De regels

Het maakt niet uit waar je begint, of het nou in binnen- of buitenland is, of op een laag of hoog niveau. Er is één persoon die je vanaf het begin zal volgen: de assistent-manager. De kunst is om hem in je game zo lang mee te nemen dat hij zoveel mogelijk talen heeft aangeleerd, puur door jou te volgen in je reis over de wereld.

Let wel: het gaat om het aantal extra aangeleerde talen. Een Nederlandse assistent spreekt immers – een uitzondering daargelaten – al Nederlands, Engels en Duits. Talen die een persoon bij aanvang van een game al beheerst, tellen dus niet mee, ook niet als het alleen de basisbeheersing van de taal betreft.

Puntentelling

Voor elke challenge die we vanuit ons forum aanbieden, zijn punten te verdienen. De uitdagingen die we wekelijks delen, zijn normaliter opgedeeld in de beginner, gevorderde en expert.

10 punten: je assistent kent drie nieuwe talen.
25 punten: je assistent kent vier nieuwe talen.
50 punten: je assistent kent vijf nieuwe talen. Voor elke extra aangeleerde taal ontvang je tien bonuspunten.

Welk talenwonder creëer jij? Deel het in het Uitdagingen & Challenges-forum!

 

Koop FM24

Ontvang een flinke MU korting op je bestelling en start direct met spelen!

Koop FM24

Ontvang flinke korting en steun Managers United!

Laatste Artikelen