Uitdaging van de maand: Sir Alex Ferguson uitdaging

HomeFootball Manager 2024Uitdaging van de maand: Sir Alex Ferguson uitdaging

Auteur

Datum

Categorie

Het is vandaag 6 november, een bijzondere dag voor fans van Manchester United. In 1986 nam Sir Alex Ferguson op die dag namelijk het roer over bij the Red Devils. zij stonden op dat moment voorlaatste op het hoogste Engelse voetbalniveau. Toen de topcoach een kleine 27 jaar later afscheid nam was de prijzenkast een stuk voller dan bij zijn aankomst met onder meer meerdere Champions League titels. Eenzelfde karwei staat jou te wachten in deze uitdaging.

De uitdaging

De uitdaging is om met de club die op 6 november 2023 voorlaatste staat in de Premier League de prijzenkast van Sir Alex Ferguson te evenaren voor het einde van het seizoen 2049/50. Dat houdt in dat je de volgende prijzen minstens moet pakken:

–          13x Premier League

–          10x Community Shield

–          5x FA Cup

–          4x League Cup

–          2x UEFA Champions League

–          2x FIFA Club World Cup

–          1x UEFA Europa League

–          1x UEFA Super Cup

Daarnaast zijn er nog bepaalde checkpoints met betrekking tot wanneer je eerste successen moeten komen. Dit zijn er vier en ook deze zijn geïnspireerd op de Schot. Deze zijn hieronder in een overzichtelijke opsomming weergeven.

–          Behaal in maximaal vier seizoenen je eerste beker, Sir Alex won in 1989/90 zijn eerste FA Cup

–          Behaal in maximaal zeven seizoenen je eerste landstitel, Sir Alex won in 1992/93 zijn eerste landstitel

–          Behaal in maximaal acht seizoenen je eerste Premier League dubbel/FA Cup, Sir Alex deed dit in 1993/94

–          Behaal in maximaal dertien seizoenen je eerste triple van Premier League/FA Cup/Champions League. In het legendarische seizoen 1998/99 lukt dit Sir Alex ook.

Puntentelling

Elke uitdaging die wij posten in het uitdagingen en prestaties forumgedeelte levert punten op voor de Hall of Fame. Wanneer je een uitdaging afrondt kan je je punten verzilveren door screenshots te laten zien in het desbetreffende topic en mij (19CH98) te taggen.

Voor deze uitdaging kan je maximaal 120 punten verdienen. Dit doe je door in 27 seizoenen Sir Alex Ferguson te evenaren met de door jouw gemanagede club én alle checkpoints onderweg te behalen. Voor elk checkpoint onderweg dat je niet weet te behalen gaan er 25 punten van je score af.

Extra uitdaging

Mocht deze uitdaging nog uitdagender voor jezelf willen maken kan je jezelf ook nog de volgende restricties opleggen om helemaal in de huid van de legendarische Schot te treden:

–          Maak zoveel mogelijk gebruik van je eigen jeugdopleiding, Sir Alex Ferguson had onder meer de legendarische Class of 92 tot zijn beschikking met onder meer Beckham, Giggs, Scholes en Neville.

–          Doe geen zaken met je rivalen. Mocht je Manchester United zijn dan vallen daar ploegen als Liverpool en Manchester City onder.

–          Trek maximaal 8 spelers aan per seizoen. Ferguson heeft nooit meer dan 8 spelers in een seizoen gehaald naar de club.

Mocht je deze uitdaging (of een andere) willen aangaan vergeet dan zeker niet je voortgang te delen op ons forum. Veel plezier en succes!

Koop FM24

Ontvang een flinke MU korting op je bestelling en start direct met spelen!

Koop FM24

Ontvang flinke korting en steun Managers United!

Laatste Artikelen