Uitdaging van de Maand: Het droom-EK

HomeMaand-specialsUitdaging van de MaandUitdaging van de Maand: Het droom-EK

Auteur

Datum

Categorie

Het einde van het clubseizoen nadert, wat dit jaar betekent dat het Europees Kampioenschap er aan zit te komen. Voor de fans weer een spannende tijd, waarin de Oranjevlaggen, de Brulshirts en de knaloranje Vuvuzela’s weer boven komen drijven. Ook voor de voetballers een spannende tijd, want wie zit er bij en wie valt net buiten de boot? En zijn er zelfs spelers die hun debuut mogelijk kunnen maken op een groot toernooi? In deze uitdaging gaan we de Oranjedroom van een heel hoop spelers uit laten komen…

Uitdaging

De uitdaging is simpel uitgelegd, maar lastig uit te voeren. Het grote doel is namelijk dat je de controle neemt over het Nederlands elftal, je plaatst voor het EK voetbal (of je download onze save en begint direct aan het EK) en jouw ideale EK-selectie samenstelt. Dat klinkt nog niet heel uitdagend, maar we leggen uiteraard wel een restrictie op: je mag het EK namelijk alleen aanvangen met debutanten. Hoe kunnen de Oranjegroentjes zich houden tegenover de ervaring en kwaliteit van de grote landen? En wie worden jouw sleutelspelers?

image.png.3ebed8c5efb32b873e3d03ddd7e38608.png

Regels

Heel simpel: bij het indienen van jouw Oranje-selectie mogen er alleen spelers geselecteerd worden die nog geen A-interlands voor het Nederlands Elftal hebben gespeeld. Vervolgens dien je op het EK zo ver mogelijk te komen.

Verder de standaardregeltjes: niet valsspelen. De challenge loopt tot direct na de EK-finale of direct na uitschakeling.

Puntentelling

Voor elke challenge zijn punten te verdienen, welke variëren aan de hand van de moeilijkheidsgraad van de uitdaging. Voor deze uitdaging zijn de punten als volgt:

Haal de halve finale van het EK: 10 punten
Haal de finale van het EK: 25 punten
Win het EK: 50 punten

Punten kun je claimen door je voortgang te delen in ons uitdagingen & prestaties subforum. De savegame is te vinden in dit topic.

Koop FM24

Ontvang een flinke MU korting op je bestelling en start direct met spelen!

Koop FM24

Ontvang flinke korting en steun Managers United!

Laatste Artikelen