Trezeguet

95

Ben je net gestart aan een game met een subtopper in een grotere competitie en wil je je al gaan oriënteren op volgend seizoen? Dan zet Trezeguet maar alvast op je lijstje. De vleugelaanvaller is een absoluut buitenkansje als je even geduld hebt.

Spelerspaspoort

Naam: Mahmoud Ibrahim Hassan ‘Trezeguet’
Nationaliteit: Egypte
Leeftijd: 23 (1/10/1994)
Lengte: 179 cm
Gewicht: 67 kg
Voet: Rechts
Club:Kasimpasa
Contract: 30/06/2021
Positie: Linksbuiten
Waarde: €9.5M
Kosten in 2018: Niet beschikbaar
Salaris p/w: €17k

Transfer informatie

Als je je zou willen versterken met Trezeguet, zul je een beetje geduld moeten hebben. De Egyptenaar tekende afgelopen zomer namelijk pas een contract bij Kasimpasa en zal de eerste transferzomer in FM nog niet van werkgever willen wisselen. Echter, hij heeft in zijn getekende contract een ontsnappingsclausule staan van slechts vijf miljoen euro, wat hem in de winter of de tweede zomer misschien wel tot een absoluut koopje kan maken.

Sterke punten
– Dribbelen
– Afstandsschoten
– Snelheid
– Eerste meters
Zwakke punten
– Kracht
– Teamgeest

Koop Football Manager 2019 via Managers United

Trezeguet – 2018

Hij is een moderne buitenspeler. Hij speelt het liefste met zijn sterke rechterbeen aan de linkerkant om vervolgens naar binnen te komen en op goal te schieten. Met zijn kwaliteiten, is dat misschien ook wel precies wat hij zou moeten doen. De Egyptenaar beschikt namelijk over een geweldig shot, maar zou zich als klassieke buitenspeler aan de rechterkant makkelijk moeten kunnen redden.

Trezeguet 2018

Trezeguet – 2028

Tien jaar later en verrassend genoeg heeft Trezeguet zijn voetbalschoenen al aan de wilgen gehangen, erg vroeg voor iemand van 33 jaar, die tot aan het einde regelmatig basisspeler was bij zijn club. De carrière van Hassan is vrij eenvoudig geweest. Hij speelde een seizoen in Turkije voordat Mainz de ontsnappingsclausule in zijn contract gebruikte om hem over te nemen. In Duitsland was de Egyptenaar een enorm gewaardeerde kracht. Zijn beste seizoen bekroonde hij met 12 doelpunten en 8 assists. Ook als international vergaarde de buitenspeler een flink aantal van 86 caps.

Trezeguet 2028

Bekijk onze andere Football Manager 2019 artikelen

WonderkinderenBeste coaches – Beste Scouts – Beste fysio’sMU Data Update