Trent Alexander-Arnold

122

De naam van Trent Alexander-Arnold staat op diverse mooie lijstjes, waaronder die van de Golden Boy Award. Hij is al uitgegroeid tot een redelijk vaste waarde in het eerste van Liverpool en ook staan er al een aantal interlands achter zijn naam. Hoe zal hij zich ontwikkelen en wat is zijn eindstation?

Spelerspaspoort

Naam: Trent Alexander-Arnold
Nationaliteit:Engeland
Leeftijd: 19 (07/10/1998)
Lente: 180 cm
Gewicht: 70 kg
Voet: Rechts
Club:Liverpool
Contract: 30/06/2022
Positie: Rechtsback
Waarde: €31M
Kosten in 2018: Niet beschikbaar
Salaris p/w: €44.5k

Transfer informatie

Met verschillende clubs hebben we geprobeerd om Alexander-Arnold te kopen, maar dit blijkt nog niet zo makkelijk te zijn. Zo moesten we met Real Madrid wel echt serieus heel ver gaan om deze Engelsman in te lijven. Schrik niet, maar je zal toch moeten denken aan een bedrag dat gaat richting de €200M gaat, plus een doorverkoop percentage.

Dit bedrag heb je aan het begin van de game niet beschikbaar, bij welke club dan ook, dus dat wordt een heel lastig verhaal. Wellicht is het dus beter om even te wachten en te hopen dat de trainer bij Liverpool het niet in Alexander-Arnold ziet zitten, waardoor je ‘iets’ minder hoeft te betalen.

Sterke punten
+ Voorzetten
+ Vastberadenheid
+ Inzet
+ Teamgeest
+ Snelheid
Zwakke punten
– Verre inworpen
– Koppen
– Kracht
– Sprongkracht
– Beslissingen

Koop Football Manager 2019 via Managers United

1Trent Alexander-Arnold – 2018

Trent Alexander Arnold 2018 Football Manager 2019

In zijn contract heeft hij aan het begin van de game de status dat hij in het roulatiesysteem zit. Enerzijds zal dat natuurlijk zijn vanwege zijn leeftijd, maar aan de andere kant is er ook een felle concurrentie bij een topclub. Nathaniel Clyne en Joe Gomez zijn de andere opties die Liverpool op zijn posities heeft, maar Alexander-Arnold heeft wel een stuk grotere potentie.

2Trent Alexander-Arnold – 2028

Trent Alexander Arnold 2028 Football Manager 2019

Een transfer vind deze jongen helemaal niet nodig, aangezien hij tot 2028 zijn gehele carriere heeft gespeeld bij Liverpool. In die tijd is hij uitgegroeid tot aanvoerder van de club en wist hij ook al meerder prijzen in de wacht te slepen. Onder andere won hij met Engeland het EK van 2020 en staat de teller al op 109 interlands. Met de club wist hij onder andere twee keer de Champions League te winnen en kreeg ook al twee keer een uitverkiezing tot beste verdediger van deze Europese competitie. Al 10 jaar lang speelt hij meer dan 30 wedstrijden en daardoor heeft hij inmiddels een gigantische transferwaarde, zeker voor een rechtsback.

Bekijk onze andere Football Manager 2019 artikelen

WonderkinderenBeste coaches – Beste Scouts – Beste fysio’sMU Data Update