Tonny Trindade de Vilhena

Personalia
Naam: Tonny Trindade de Vilhena
Positie: CM/ACM
Leeftijd: 21 jaar
Club: Feyenoord

De middenvelder van Feyenoord is momenteel één van sterkhouders van het elftal dat nog altijd op titelkoers ligt. Het jeugdproduct speelt al enige tijd mee op het hoogste niveau en heeft ondanks zijn leeftijd al behoorlijk wat ervaring. Echter de ontwikkeling die hij dit seizoen door maakt, had niemand verwacht. Tonny leek afgelopen zomer transfervrij te vertrekken maar koos er toch relatief onverwachts voor om bij te tekenen. Tegenover deze onverwachte loyaliteit stond dan ook wel een mooie beloning gezien de vierde plaats op de loonlijst. Enkel de huurling Steven Berghuis, Nicolai Jorgensen en Renato Tapia verdienen meer. De hoge beoordelingen voor inzet (16) en natuurlijke fitheid (17) zorgen ervoor dat je aan Vilhena een speler hebt die tot het laatste fluitsignaal zal blijven gaan, iets wat hem ook in het echt kenmerkt.

In FM heden
De in Maassluis geboren spelmaker kan op veel posities uit de voeten. Hij komt het beste tot zijn recht centraal op het middenveld, maar persoonlijk zou ik hem als vooruitgeschoven spelmaker opstellen op de MC of AMC positie. Zelfs op de flanken is Vilhena capabel, mocht je daar iemand nodig hebben. Echter laten zijn verdedigende kwaliteiten in FM te wensen over. Waar Tonny in de voorbereiding wel eens op linksback heeft gespeeld, zal dit in FM een niet zo voor de hand liggende optie zijn. Vooral aanvallend zal de nummer 10 iets toe kunnen voegen aan je selectie.

In FM toekomst
Dan pakken we er even een screen bij uit een lopende game die ik heb, waar we zien dat Vilhena momenteel 26 jaar is en zich toch wat matig ontwikkelt heeft. Nu moet ik zeggen dat ik zelf de speler niet in dienst heb gehad, wellicht valt er meer uit te halen mocht je hem zelf gaan begeleiden.

Wel is Vilhena vooral voor Eredivisie begrippen een uitstekende speler. De middenvelder zal in elke selectie niet overbodig zijn, zeker in de beginjaren heb je er een prima speler aan. Verder in het spel zullen er ongetwijfeld betere regens ontstaan. Mocht je met Feyenoord beginnen, zou ik er voor zorgen dat je zijn contract tijdig verlengt. Mocht je met een andere club beginnen, zou ik zijn kort durende contract in de gaten houden. Wellicht doet de mogelijkheid zich voor Tonny transfervrij aan te trekken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here