Timothy Weah

173

Timothy Tarpeh Weah is de zoon van de Liberiaanse legende George Weah. De jonge linksbuiten hoopt de prestaties van zijn vader te evenaren en zelfs te verbeteren. Een lastige klus. Hoe goed Weah kan worden in Football Manager 2019 bekijken we vandaag.

Spelerspaspoort

Naam: Timothy Weah
Nationaliteit: Amerika
Leeftijd: 18 (22/02/2000)
Lengte: 185 cm
Gewicht: 66 kg
Voet: Rechts
Club: Celtic (gehuurd van PSG)
Contract: 30/06/2020
Positie: Linksbuiten
Waarde: €1.9M
Kosten in 2018: Niet beschikbaar
Salaris p/w: €12,75k

Transfer informatie

Timothy Weah is in het eerste seizoen uitgeleend aan Celtic en is hierdoor niet beschikbaar. Wellicht weet je hem wel te strikken in de zomer van 2019.

Sterke punten
+ Dribbelen
+ Koppen
+ Techniek
+ Snelheid
+ Versnelling
Zwakke punten
– Passing
– Anticiperen
– Beslissingen
– Kracht
– Sprongkracht

Koop Football Manager 2019 via Managers United

Timothy Weah – 2018

Door een jaar in Schotland te spelen hoop Timothy Weah kans te maken op een basisplaats bij Paris Saint-Germain in de toekomst. Of het zover gaat komen is de vraag.

Timothy Weah – 2028

Timothy Weah heeft de hoge verwachtingen nooit waar weten te maken. De buitenspeler wist na zijn uitleenbeurt bij Celtic geen basisplaats te veroveren bij Paris Saint-Germain en werd in het seizoen 2023/2024 verhuurd aan Wolfsburg. Hier maakte de Amerikaan geen indruk en zodoende mocht hij transfervrij vertrekken. Weah had verschillende aanbiedingen op zak en koos uiteindelijk voor Blackburn Rovers, dat uitkwam in de Championship. Mede dankzij zijn bijdrage promoveerde Blackburn naar de Premier League, maar wist het daar slechts twee seizoenen te blijven. Weah heeft er net weer een seizoen in de Championship opzitten en de kans is groot dat hij deze zomer vertrekt.

Bekijk onze andere Football Manager 2019 artikelen

WonderkinderenBeste coaches – Beste Scouts – Beste fysio’sMU Data Update