Tahith Chong

358

Tahith Chong maakte enkele seizoenen geleden de overstap van Feyenoord naar Manchester United en wordt gezien als één van de grootste talenten in de jeugdopleiding. Niet gek dat hij ongeveer een week geleden zijn debuut maken in het eerste elftal van The Red Devils. Hoe goed kan hij worden?

Spelerspaspoort

Naam: Tahith Chong
Nationaliteit:Nederland
Leeftijd: 18 (04/12/1999)
Lengte: 185 cm
Gewicht: 77 kg
Voet: Links
Club:Manchester United
Contract: 30/06/2020
Positie: Rechtsbuiten
Waarde: €5M
Kosten in 2018:
Salaris p/w: €2.2k

Transfer informatie

Chong is één van de vele talenten die niet beschikbaar is voor een definitieve transfer. Als je hem wil kopen, dan zul je meer dan 100 miljoen euro neer moeten leggen. En hoewel de rechtsbuiten een groot talent is, is dat bedrag nog wel wat te hoog. Erg jammer, want niet in iedere save game haalt hij zijn potentiële niveau.

Sterke punten
+ Dribbelen
+ Techniek
+ Agressie
+ Snelheid
+ Versnelling
Zwakke punten
– Afmaken
– Voorzetten
– Concentratie
– Inzet
– Natuurlijke fitheid

Koop Football Manager 2019 via Managers United

1Tahith Chong – 2018

Tahith Chong 2018 Football Manager 2019

Chong start in het onder 20 elftal van zijn club en het ziet er niet naar uit dat hij minuten gaat maken in het eerste seizoen van Football Manager 2019.

2Tahith Chong – 2028

Tahith Chong 2028 Football Manager 2019

Tien jaar later zien we dat Chong nog steeds bij Manchester United speelt en een waarde heeft van 49 miljoen euro. Ondanks dat hij zich ontwikkeld heeft tot een goede buitenspeler heeft hij niet zijn volledige potentiële niveau gehaald. Gedurende zijn verblijf bij United is hij, zoals vele talenten, meerdere malen verhuurd.

Toen hij op z’n 24e terug kwam bij United wist hij het niet te brengen tot het basiselftal. Hij is altijd gebruikt in een roulatiesysteem en heeft hierdoor niet meer dan twintig wedstrijden per seizoen gespeeld. Jammer dat hij in deze save game zijn potentieel niet gehaald heeft, want het is een geweldig talent!

Bekijk onze andere Football Manager 2019 artikelen

WonderkinderenBeste coaches – Beste Scouts – Beste fysio’sMU Data Update