Staff meetings in FM 22

HomeFootball Manager 2022Staff meetings in FM 22

Auteur

Datum

Categorie

Communicatie is altijd erg belangrijk, zo ook in de voetbalwereld. Er zijn veel verschillende elementen waar een coach van op de hoogte moet zijn. De ontwikkeling van de jeugd, status van blessures, analyses en ga zo maar door. In vorige versies van Football Manager werden deze berichten altijd separaat van elkaar gedeeld. Maar met de nieuwe staff meetings in FM 22, worden al deze berichten wekelijks met elkaar gebundeld in één overzicht.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Tijdens de wekelijkse staff meetings krijg je verschillende suggesties van je coaches. Je hebt dan verschillende opties om om te gaan met de gegeven suggesties. Je kunt de suggestie accepteren, je kunt actie ondernemen aan het einde van de meeting, vragen of je stafleden je er volgende week weer aan herinneren, doorgaan naar de volgende suggestie of je kunt het gehele onderdeel overslaan. Mocht je je twijfels hebben over de aanbeveling van één van je coaches, dan kan je altijd om een second opinion vragen bij één van de andere stafleden.

Aan het einde van de meeting ontvang je een samenvatting van de besproken punten in je mailbox. Mocht je een keer geen tijd of zin hebben in de staff meeting, dan kun je ook altijd om een samenvatting vragen van de belangrijkste punten. Ook schrijft Football Manager in de blog dat er een mogelijkheid is om de frequentie van de staff meetings aan te passen.

Coaching

Het eerste onderdeel van de staff meeting is de coaching. Wanneer je net aangesteld wordt bij een nieuwe club zul je hier bijvoorbeeld suggesties ontvangen voor een goede aanvoerder of reserve aanvoerder. Maar ook krijg je hier aanbevelingen over de beste vrijetrappen nemer of penaltynemer. Voor alles wat met coaching te maken heeft zul je hier suggesties ontvangen van je stafleden, ook voor het aanleren van nieuwe spelerskwaliteiten of het focussen op bepaalde gebieden in de training waarop verbetert kan worden. Zodra het seizoen vordert zul je hier ook updates ontvangen over de fitheid van je spelers. Zijn een aantal spelers te zwaar belast, of worden sommige spelers niet genoeg uitgedaagd tijdens de training?

Scouting

Ook de scouting wordt meegenomen in de wekelijkse staff meeting. Je zult hier updates krijgen van spelers in jouw team die in de toekomst waarschijnlijk om een nieuw contract gaan vragen, maar ook hoe het staat met de voortgang van het transferbeleid dat in de clubvisie is afgesproken. Wanneer de transfermarkt binnen enkele dagen opent zul je hier meldingen krijgen van spelers die bijna uit hun contract lopen, waardoor je de contracten van die spelers tijdig kunt verlengen.

Ontwikkeling

Het derde punt dat tijdens de meeting besproken zal worden is de spelersontwikkeling. Dit is direct gelinkt aan je teamdynamiek. Hier zul je updates ontvangen over bijvoorbeeld veranderingen in het karakter van een speler, veranderingen in de hiërarchie of krijg je updates over spelers die ontevreden zijn over het niveau van de training. Ook zal de staf je hier op de hoogte houden van de Playing Path Timeway dat je bij een contract aan een speler hebt beloofd.

Daarnaast zul je hier af en toe updates ontvangen over de support van je spelers. Steunen ze je nog als manager, of hangt er een ontslag in de lucht? Als allerlaatste zul je hier ook updates ontvangen van de hoofd jeugdopleidingen. Hij laat je weten wie de grootste talenten uit de jeugd zijn en welke spelers uit de jeugdopleiding er klaar lijken voor een kans in het eerste elftal.

Staf

Het laatste punt dat besproken zal worden in de meeting is de staf zelf. Heb je nog ruimte over in je coaching- of scoutingsteam, dan zul je hier updates ontvangen over mogelijke kandidaten. Daarnaast, hoe gek het ook klinkt, zal je bestaande staf aanbevelingen doen voor mogelijke kandidaten die beter zijn dan de huidige stafleden die je momenteel in dienst hebt.

De nieuwe staff meeting zal dus zorgen voor minder losse berichten in je inbox met suggesties op alle verschillende vlakken. Je stafleden zullen alle suggesties die zij hebben bewaren voor het wekelijkse overleg.

Video

Pre-Order FM 22

Pre-Order FM 22 via Managers United! Het is goedkoper dan Steam en door via MU te bestellen steun je onze community, waardoor wij onze website en forum kunnen verbeteren. Je hebt dan ook al toegang tot de BETA-versie van FM 22.

Andere nieuwe FM 22 features

Wide Centre-Back
Match engine en pressing
Deadline Day
Data Hub

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Laatste Artikelen