Speler van de Maand: Benjamin Cremaschi

HomeMaand-specialsSpeler van de MaandSpeler van de Maand: Benjamin Cremaschi

Auteur

Datum

Categorie

Momenteel loopt Inter Miami over van de oude voetbalsterren, uiteraard met Lionel Messi voorop. In zijn kielzog zijn ook Jordi Alba, Sergio Busquets en Luis Suárez neergestreken in het zuiden van de Verenigde Staten. Zij zijn uiteraard de voornaamste redenen dat de roze brigade haar weg omhoog heeft gevonden, maar wie ook een voornaam onderdeel van het elftal is, is de pas achttienjarige middenvelder Benjamin Cremaschi. Om de successen van Inter Miami en het potentieel van Cremaschi te vieren, roepen we hem uit tot speler van de maand.

Historie

Benjamin Cremaschi is geboren op 3 februari 2005, wat hem nét negentien maakt en dus achttien als je een nieuwe game begint in Football Manager met de Europese startdatum of zelfs zeventien als je in de MLS start. Cremaschi is een product van de Inter Miami Academy en is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde in de selectie van Gerardo Martino, al is hij momenteel herstellende van een sport hernia. In 2022 maakte Cremaschi zijn debuut voor het tweede elftal van Inter Miami, waar hij met vijf treffers en een assist een aardig aandeel had in het succes van dat team in de MLS Next Pro Season. Later dat jaar tekende de Argentijnse Amerikaan zijn eerste profcontract en in februari 2023 maakte hij zijn debuut in de MLS. Dit deed Cremaschi als centrale middenvelder, hoewel hij later ook als rechtshalf minuten zou maken. Zijn stormachtige ontwikkeling werd zelfs beloond met zijn interlanddebuut voor de VS, waar hij op 13 september 2023 twintig minuten voor tijd inviel in een oefenpotje tegen Oman.

In Football Manager

Dat Cremaschi speler van de maand is, is vooral te danken aan zijn potentieel in Football Manager 2024. De jongeling is betaalbaar voor Europese clubs, hoewel hij nog niet op het niveau van de meeste clubs zit. Daar kan hij echter wel naartoe groeien. Cremaschi kan als rechtshalf en als centrale middenvelder uit de voeten. Hij beschikt over flink wat uithoudingsvermogen, is niet langzaam en zijn mentale attributen zijn voor zo’n jonge speler ook indrukwekkend. Technisch kan er nog wel wat bijgeschaafd worden, al is wel duidelijk dat Cremaschi over een fraaie pass en prima functionele techniek beschikt. Daarnaast is zijn karakteromschrijving perfectionistisch, wat hem een ideale aanvulling voor jouw kleedkamer maakt.

image.thumb.png.5648d621d1454ea58ed5fad70b8cd0f1.pngDe toekomst

Niemand weet wat de toekomst brengt, maar volgens de onderzoekers van Sports Interactive kan Cremaschi zich ontwikkelen tot een heuse topspeler. Dat zien we ook terug in deze screen, die onze user ReneLeBlanc op het forum plaatste:

image.thumb.png.e4f710bdcd6c414923e0c3783c55016a.png

De vraag is hoe snel Cremaschi bereid is om de overstap naar Europa te maken, maar als je hem wil losweken en je hem kan overtuigen, zal een bedrag van om en nabij de acht miljoen euro voldoende moeten zijn. Wat ons betreft een heuse no-brainer.

Koop FM24

Ontvang een flinke MU korting op je bestelling en start direct met spelen!

Koop FM24

Ontvang flinke korting en steun Managers United!

Laatste Artikelen