Sergio Reguilón

155

Real Madrid beleeft een teleurstellend seizoen en sluit deze af zonder landstitel of Champions League-winst. Toch zijn er enkele positieve punten te benoemen, onder andere de ontwikkeling van Sergio Reguilón. De linksback kreeg afgelopen seizoen al vaak de voorkeur boven vedette Marcelo. Dat smaakt naar meer!

Spelerspaspoort

Naam: Sergio Reguilón
Nationaliteit: Spanje
Leeftijd: 21 (16/12/1996)
Lengte: 176 cm
Gewicht: 64 kg
Voet: Links
Club: Real Madrid
Contract: 30/06/2020
Positie: Linksback
Waarde: €1.7M
Kosten in 2018: €24.5M
Salaris p/w: €15,75k

Transfer informatie

De potentie die Reguilón met zich meedraagt wordt door zijn club Real Madrid goed ingeschat. Ondanks dat hij niet kan op een basisplaats kan rekenen wil de Spaanse topclub toch minimaal het bedrag wat in zijn contract staat vangen, namelijk 24,5 miljoen euro. Je zult dus een flinke portemonnee moeten hebben om hem over te nemen.

Sterke punten
+ Passen
+ Voorzetten
+ Vastberadenheid
+ Snelheid
+ Uithoudingsvermogen
Zwakke punten
– Mandekking
– Anticiperen
– Kracht

Koop Football Manager 2019 via Managers United

Sergio Reguilón – 2018

Sergio Reguilón heeft in het seizoen 2018/2019 een plekje in het eerste elftal weten te veroveren. Marcelo lijkt nog steeds de eerste keuze op zijn positie en dus zal hij het moeten doen met heel weinig speelminuten. Een verhuurperiode is een optie, al zal zijn coach hem er graag bij houden.

Sergio Reguilón – 2028

Tien jaar later zien we dat Sergio Reguilón zijn geliefde Real Madrid inmiddels heeft verlaten. Een basisplaats wist hij nooit te veroveren en in 2019 werd hij zelfs verhuurd aan Rosenborg. In de zomer van 2020 pikte FC Porto de linksback gratis op, maar ook in Portugal wist hij geen potten te breken. Na twee seizoenen was het dan ook einde verhaal en mocht hij vertrekken. Zijn zaakwaarnemer heeft zijn werk prima gedaan, want Torino was zo gek om, na een verhuurperiode, iets meer dan vijf miljoen euro neer te leggen voor de bankzitter. In Turijn heeft de Spanjaard inmiddels een basisplaats te pakken, maar zijn vorm krijgt ieder seizoen niet meer dan een 7 gemiddeld. Teleurstellend.

Bekijk onze andere Football Manager 2019 artikelen

WonderkinderenBeste coaches – Beste Scouts – Beste fysio’sMU Data Update