Screenshot van de Week: Succes als inzet, betalen met schulden

HomeFootball Manager 2024Screenshot van de Week: Succes als inzet, betalen met schulden

Auteur

Datum

Categorie

Zoals iedere week hebben wij weer een opvallend screenshot in petto. En deze week gaat het over een nieuwe gevallen grootmacht. Boontje komt om zijn loontje, zouden we zeggen.

Na jaren van ongekende uitgaven en buitensporige investeringen heeft Paris Saint-Germain, ooit de speeltuin van weelde en succes, de harde realiteit van financiële tegenspoed moeten omarmen. Het begon allemaal met grootse ambities en een schijnbaar onbeperkte zak met geld, waarmee de club enkele van ’s werelds meest getalenteerde spelers naar de Franse hoofdstad lokte, maar nu is het in Football Manager zelfs zover gekomen dat de Parijzenaren onder curatele gesteld zijn. De dure aankopen van wereldsterren en de exorbitante salarissen die werden toegekend aan spelers, creëerden een financiële last die uiteindelijk onhoudbaar bleek.

AfbeeldingvanWhatsAppop2024-01-12om22_51.32_8c802aee.thumb.jpg.cf7433aa0878f54ab5432a45def42250.jpg

Mocht je nu ook een leuk/opvallend/knap screenshot hebben en wil je die ook in deze rubriek hebben? Post deze dan in het daarvoor bestemde topic of op onze socials. Misschien zie je deze dan volgende week terug in het Screenshot van de Week.

Koop FM24

Ontvang een flinke MU korting op je bestelling en start direct met spelen!

Koop FM24

Ontvang flinke korting en steun Managers United!

Laatste Artikelen