Screenshot van de Week: Rangers-scenario bij Celtic

HomeFootball Manager 2024Screenshot van de WeekScreenshot van de Week: Rangers-scenario bij Celtic

Auteur

Datum

Categorie

Dat simulaties soms nogal verrassende wendingen aannemen weten we inmiddels. Ook deze keer hebben we weer een bijzonder geval, want het gaat om de Schotse topclub Celtic dat nogal in de problemen is geraakt, in ons Screenshot van de Week.

Een Rangers-scenario eigenlijk. De topclub en grote rivaal van Celtic verdween eerder deze eeuw van het Schotse strijdtoneel na financieel wanbeleid en het verliezen van de licentie. De club Glasgow Rangers keerde terug als Rangers FC, maar begonnen op het laagste niveau in de Schotse competitie. Uiteindelijk zijn ze er bovenop gekomen en de grote Celtic tegen Rangers-strijd is weer net zo verhit als vroeger.

In de game van onze user Sennid gaat het er inmiddels toch even anders aan toe. In de eerste plaats natuurlijk vanwege de aanwezigheid van Peterhead, de oude club die hij jaren geleden heeft opgebouwd en inmiddels veruit de beste club van Schotland is. Onderaan zien we echter nog wat opvallends, want het is Celtic dat zomaar twaalf punten in mindering heeft gekregen door financieel wanbeleid, een rampseizoen heeft afgewerkt en daarmee roemloos degradeert uit de Schotse Premiership. Zo zijn na al die jaren Rangers en Celtic wederom van elkaar gescheiden.

Mocht je nu ook een leuk/opvallend/knap screenshot hebben en wil je die ook in deze rubriek hebben? Post deze dan in het daarvoor bestemde topic of op onze socials. Misschien zie je deze dan volgende week terug in het Screenshot van de Week.

Koop FM24

Ontvang een flinke MU korting op je bestelling en start direct met spelen!

Koop FM24

Ontvang flinke korting en steun Managers United!

Laatste Artikelen