Screenshot van de Week: Opvallende Ajax aankopen

HomeFootball Manager 2024Screenshot van de Week: Opvallende Ajax aankopen

Auteur

Datum

Categorie

Vorige week hebben we jullie al geïntroduceerd in onze nieuwe vrijdagrubriek: Het screenshot van de week. Ondertussen is de FM24 beta al even uit en hebben jullie tijd gehad om screenshots te maken. Het is dus de hoogste tijd voor de eerste editie.

Medić, Ramaj, Akpom. Het rijtje zeer verrassende Ajax aankopen afgelopen zomer is natuurlijk nog wel langer maar anders ben ik morgen nog aan het schrijven. In ons favoriete spelletje kon het in ieder geval nog gekker. User La Pulga plaatste in het opvallende screenshot topic op ons forum de volgende afbeelding. Niemand minder dan Bryan Linssen gaat de Amsterdammers versterken.

image.png.7b31680a9443fded683f29713cecf96b.png

Het kan echter altijd nog een graadje erger. Linssen naar Ajax, dat is vanuit Linssen zelf nog wel te begrijpen. Onderstaand screenshot is dat echter niet. Quincy Promes vertrekt uit Rusland om terug te komen naar Nederland. Dat hij dan wel nog even zijn 1,5 jaar celstraf moet uitzitten lijkt hij op de koop toe te nemen.

IMG-20231023-WA0018.jpg.dfca50dacbb974e987783d35c96d0e34.jpg

Mocht je nu ook een leuk/opvallend/knap screenshot hebben en wil je die ook in deze rubriek hebben? Post deze dan in het daarvoor bestemde topic of op onze socials. Misschien zie je deze dan volgende week terug in het Screenshot van de Week.

 

 

Koop FM24

Ontvang een flinke MU korting op je bestelling en start direct met spelen!

Koop FM24

Ontvang flinke korting en steun Managers United!

Laatste Artikelen