Screenshot van de Week: Het bijzondere EK in Duitsland

HomeFootball Manager 2024Screenshot van de WeekScreenshot van de Week: Het bijzondere EK in Duitsland

Auteur

Datum

Categorie

Hoe verder je komt in Football Manager, hoe vaker je gekke dingen gaat zien. Niemand kan de toekomst voorspellen, dus het is ook maar de vraag wat precies gek is. Zo komen er wel vrij vaak opvallende finalisten naar voren als het bijvoorbeeld om de grote internationale eindtoernooien gaat. In dit geval is het helemaal bijzonder, want wij gaan kijken naar een bijzondere wending op het aankomende Europees Kampioenschap van 2024.

In de game van onze user SpartaPiet gaat het op het aankomende EK in Duitsland wel heel hard met de uiteindelijke winnaar. Zo gaan ze in de openingswedstrijd eerst nog met 3-1 onderuit tegen de Portugezen, wordt er ruim gewonnen van Tsjechië en volstaat een gelijkspel tegen België om de volgende ronde te bereiken. Via Polen en Italië wacht Slowakije in de halve finale. Alsof dat nog niet gek genoeg is, wordt in de finale Frankrijk verslagen:

image.png.4b9092445527e25f61e9b5ea358bc6e1.png

Een aardig bijzondere route al voor een finalist, maar over welk land hebben we het eigenlijk? Dat is natuurlijk het meest opvallende van dit verhaal, want de winnaar van dit EK is niemand minder dan Bosnië & Herzegovina.

image.thumb.png.5ef7583369dcc7dbd54a97b7bd6f5ff1.png

Mocht je nu ook een leuk/opvallend/knap screenshot hebben en wil je die ook in deze rubriek hebben? Post deze dan in het daarvoor bestemde topic of op onze socials. Misschien zie je deze dan volgende week terug in het Screenshot van de Week.

Koop FM24

Ontvang een flinke MU korting op je bestelling en start direct met spelen!

Koop FM24

Ontvang flinke korting en steun Managers United!

Laatste Artikelen