Screenshot van de Week: De transfer van de eeuw

HomeFootball Manager 2024Screenshot van de Week: De transfer van de eeuw

Auteur

Datum

Categorie

Iedere vrijdag komen we met een opvallend screenshot welke we gespot hebben op ons forum of onze socials. Ook deze week voorzien we jullie weer van een opvallende gebeurtenis in Football Manager 2024.

Dat Jude Bellingham veel talent heeft is bekend. Dat Manchester City veel geld heeft is ook bekend. Maar wat zou er gebeuren als Manchester City een serieuze poging zou doen om Bellingham aan te trekken?

Aan het begin van het seizoen 2025/26 is het zover. De dan 21-jarige Bellingham staat in de belangstelling van Manchester City. En natuurlijk zie je af en toe wat nieuwsberichten, zoals user Brackie deed. Maar hij is manager van geen van beide teams, dus waarom zou je er aandacht aan besteden? Hierom dus:

image.png.ef3f81d20b16785119a394110ddab0bb.png

Een transfer van 322 miljoen euro, die nog kan oplopen naar 360 miljoen. Het is een record voor de voetbalwereld, maar ook in Football Manager komen zelden zulke bedragen voor. Het is wat ons betreft een vermelding waard.

Mocht je nu ook een leuk/opvallend/knap screenshot hebben en wil je die ook in deze rubriek hebben? Post deze dan in het daarvoor bestemde topic of op onze socials. Misschien zie je deze dan volgende week terug in het Screenshot van de Week.

Koop FM24

Ontvang een flinke MU korting op je bestelling en start direct met spelen!

Koop FM24

Ontvang flinke korting en steun Managers United!

Laatste Artikelen