Screenshot van de Week: De rode Sloveense topper

HomeFootball Manager 2024Screenshot van de WeekScreenshot van de Week: De rode Sloveense topper

Auteur

Datum

Categorie

Opvallende screenshots zijn er in alle soorten en maten. Vandaag gaat het over het benaderen van een heuse traditionele topwedstrijd in eigen land. Geen Feyenoord – Ajax, Club Brugge – RSC Anderlecht of FC Barcelona tegen Real Madrid, maar een Oost-Europese topper. En toch benader je deze op dezelfde manier, vol passie en strijd!

Dat je het kan overdrijven, dat maakte onze user Bogatyr mee in zijn game met het Sloveense NK Domzale. In de thuiswedstrijd tegen concurrent Maribor gingen zijn spelers echter net iets te ver in de ‘passie en strijd’-benadering. De eerste helft viel nog wel mee, met één rode kaart en een strafschop tegen, maar na negentig minuten stond de teller liefst op vier rode kaarten.

image.png.7f6669d7d4bf4ea61212820656dfd204.png

Een slechte dag dus voor de thuisploeg, die het seizoen wel zou afsluiten als nummer één. Of de scheidsrechter veilig zijn thuis bereikt heeft is overigens niet bekendgemaakt.

Mocht je nu ook een leuk/opvallend/knap screenshot hebben en wil je die ook in deze rubriek hebben? Post deze dan in het daarvoor bestemde topic​​​​​​​ of op onze socials. Misschien zie je deze dan volgende week terug in het Screenshot van de Week.

Koop FM24

Ontvang een flinke MU korting op je bestelling en start direct met spelen!

Koop FM24

Ontvang flinke korting en steun Managers United!

Laatste Artikelen