Screenshot van de Week: de rising stars uit Praag

HomeFootball Manager 2024Screenshot van de WeekScreenshot van de Week: de rising stars uit Praag

Auteur

Datum

Categorie

AC Sparta Praag heeft zich op Football Manager 2024 bewezen als een powerhouse in jeugdontwikkeling, met hun jeugdacademie die na 11 seizoenen als de beste ter wereld wordt beschouwd. Deze prestatie is het resultaat van een toegewijd team van scouts, trainers en managers die zich hebben toegelegd op het ontdekken en cultiveren van jong talent.

De jeugdopleiding van Sparta Praag staat bekend om zijn vermogen om talent van over de hele wereld aan te trekken en te ontwikkelen tot toekomstige sterren van het spel. Met state-of-the-art faciliteiten en een uitgebreid netwerk van scouting, heeft de club een gestage stroom van veelbelovende jonge spelers weten te produceren. Vorig jaar scoorde het talent van eigen jeugd, Vojtech Urban, nog 59 keer in 52 wedstrijden.

image.png.cdd756c401b7bf8a4123394c492613c3.thumb.png.4eb1ceacd33ac796d2a8cfec14961a5a.png

Mocht je nu ook een leuk/opvallend/knap screenshot hebben en wil je die ook in deze rubriek hebben? Post deze dan in het daarvoor bestemde topic of op onze socials. Misschien zie je deze dan volgende week terug in het Screenshot van de Week.

Koop FM24

Ontvang een flinke MU korting op je bestelling en start direct met spelen!

Koop FM24

Ontvang flinke korting en steun Managers United!

Laatste Artikelen