Screenshot van de Week: de opmars van de FC Utrecht-jeugd

HomeFootball Manager 2024Screenshot van de WeekScreenshot van de Week: de opmars van de FC Utrecht-jeugd

Auteur

Datum

Categorie

Na een paar decennia in een game beschikt de halve wereld – zo lijkt het althans – over een uitstekende jeugdopleiding. Met name in de actieve competities waar voldoende geld in rondgaat, zorgt de AI ervoor dat clubs zich blijven ontwikkelen. Dat is de intro van onze serie over de beste jeugdopleidingen, maar wees niet mis(opge)leid, want deze keer staat de opleiding van FC Utrecht in het zonnetje als ons Screenshot van de Week.

In een game van onze user De Raam kwam namelijk het opmerkelijke feit naar voren dat FC Utrecht zich vanuit het niets naar een derde positie gekatapulteerd heeft op de ranglijst van de beste jeugdopleidingen van de wereld. Zonder invloed van hem als manager overigens, want hij verdient zijn sporen in Zuid-Amerika. Nee, de AI heeft FC Utrecht hier stevig onder handen genomen in slechts een aantal jaar, want onderstaande screenshot komt uit het seizoen 2028/2029…

image.thumb.png.bcf9233ac8b557ae3ed07edc9e1c2ab6.png

Mocht je nu ook een leuk/opvallend/knap screenshot hebben en wil je die ook in deze rubriek hebben? Post deze dan in het daarvoor bestemde topic of op onze socials. Misschien zie je deze dan volgende week terug in het Screenshot van de Week.

Koop FM24

Ontvang een flinke MU korting op je bestelling en start direct met spelen!

Koop FM24

Ontvang flinke korting en steun Managers United!

Laatste Artikelen