Screenshot van de Week: de Eredivisie van 2034/2035

HomeFootball Manager 2024Screenshot van de WeekScreenshot van de Week: de Eredivisie van 2034/2035

Auteur

Datum

Categorie

Wederom een simulatie wat verder in de toekomst met een bijzondere uitkomst. Een verrassende degradant na een spannende degradatiestrijd, maar bovenal een enorm verrassende kampioen. Goed genoeg voor een plekje in onze schijnwerpers als Screenshot van de Week: de Eredivisie van 2034/35.

Het is een screenshot uit de carrière van user neva, die zelf actief is in de Zwitserse competitie, maar ook onder meer de Nederlandse competitie heeft ingeladen. Zijn oog viel op Heracles Almelo, dat zich geplaatst had voor de groepsfase van de UEFA Champions League in 2035. En hoe. Kampioen, zeven punten voorsprong op de nummer twee en slechts veertig doelpunten voor. De Eredivisie kent een zeer bijzonder verloop, met een verrassende winnaar. En ook onderin is het nog spannend, want het verschil tussen Willem II en nummer veertien Vitesse is slechts drie punten. Ook FC Utrecht verdwijnt van het Nederlandse strijdtoneel, terwijl Roda JC maar nipt naast een Europees ticket grijpt door in de play-offs te verliezen van FC Groningen. Ook AZ en PSV grijpen naast Europees voetbal.

Mocht je nu ook een leuk/opvallend/knap screenshot hebben en wil je die ook in deze rubriek hebben? Post deze dan in het daarvoor bestemde topic​​​​​​​ of op onze socials. Misschien zie je deze dan volgende week terug in het Screenshot van de Week.

Koop FM24

Ontvang een flinke MU korting op je bestelling en start direct met spelen!

Koop FM24

Ontvang flinke korting en steun Managers United!

Laatste Artikelen