Schrijf je in voor de Pro Players FM19 Cup

Home Football Manager 2019 Schrijf je in voor de Pro Players FM19 Cup

Auteur

Datum

Categorie

Wil jij jouw Football Manager kwaliteiten op de proef stellen tegen andere game fanaten uit het hele land? Schrijf je dan nu in voor de gratis Pro Players Football Manager 2019 Cup en speel mee om te gekke prijzen!

Proplayers is een Nederlandse esports website en is gespecialiseerd in het organiseren van online game wedstrijden voor console én pc games. Pro Players is opgericht in 2014 en is inmiddels uitgegroeid tot dé toonaangevende organisator op het gebied van eSports in Nederland.

FIFA, Fortnite & Call of Duty

Speel mee in online FIFA 19 toernooien, waag je aan een Fortnite Mini toernooi of strijdt mee in een Call of Duty online toernooi en wie weet sta jij straks met een prachtige prijs in je handen.

Pro Players organiseert niet alleen online toernooien, maar is ook gespecialiseerd in het organiseren van esports toernooien op diverse locaties in Nederland. Zo zijn er al toernooien georganiseerd voor Eredivisie clubs zoals Willem II, FC Utrecht, ADO den Haag, Excelsior en NAC Breda.

Pro Players Football Manager 2019 Cup

Nu is het ook mogelijk om deel te nemen aan de Pro Players Football Manager 2019 Cup! In dit online toernooi speel je tegen andere Football Managers in een Fantasy Draft en is het aan jou om te bewijzen dat je de beste FM’er bent.

Hoe werkt een online Football Manager toernooi?

Om mee te kunnen doen aan een online toernooi van Pro Players zul je een profiel aan moeten maken op Proplayers.eu. Geen zorgen: een profiel maken is gratis, je bent verder nergens aan verbonden. Met een online profiel worden tevens al je statistieken bijgehouden en kun je dus precies zien hoe je presteert in de vele online toernooien. Als jij bent ingelogd kun jij jezelf inschrijven voor een van de Cups of toernooien.

Bij de start van de Cup worden alle deelnemers vervolgens verdeeld in de brackets en wanneer de toernooilobby open gaat, kun jij totdat de Cup begint chatten met andere deelnemers. Al je vragen kunnen hier ook gesteld worden, want wij hebben altijd een admin in de chat zitten. De gekoppelde spelers spelen een wedstrijd tegen elkaar en de speler die de wedstrijd wint, gaat door naar de volgende ronde tot er uiteindelijk een winnaar van het toernooi is.

Dit online Football Manager 2019 toernooi is gratis!

Om mee te doen aan de verschillende toernooien vraagt Pro Players doorgaans een kleine bijdrage. Hierdoor is het mogelijk om een prijzenpot op te bouwen, die vervolgens uitgekeerd wordt aan de winnaars. Omdat Football Manager nieuw is bij Pro Players, is deelname aan dit toernooi gratis,maar kun je als winnaar wel een leuke prijs winnen! Ben jij benieuwd naar het Football Manager 2019 toernooi of wil jij kennis maken met het spelen van online toernooien? Maak dan een account aan op Pro Players.

Wil je meer weten over de regels voor het spelen van Football Manager 2019 toernooien? Bekijk dan de FM19 spelregels op ProPlayers.nl.

Het eerstvolgende Football Manager toernooi is op Maandag 1 april 2019. Wacht dus niet langer en schrijf je in!

Koop FM21

Bestel Football Manager 2021 en ontvang tot wel 15% korting!

Laatste Artikelen

MU Update 2021 – V21.3

De MU Update voor FM2021 is uit!

Hoe speel jij FM: Nummerke10

In de serie 'Hoe speel jij FM?' vragen we om de week aan een forumlid om een aantal vragen en stellingen te beantwoorden. Ditmaal is Nummerke10 aan de beurt.

De vijf keuzes van MU: vervallen clubs

In deze gids bespreken we vijf clubs die voornamelijk in de vorige eeuw successen behaalden, clubs met vergane glorie. Kan jij de hoogtijdagen van deze clubs weer herbeleven?