Ross McCrorie

66

In Schotland staan ze over het algemeen bekend om hun robuuste verdedigers die weinig voorstellen aan de bal. Er is echter wel een uitzondering te vinden. Ross McCrorie is een goede voetballende verdediger, die ook als verdedigende middenvelder makkelijk uit de voeten kan.

Spelerspaspoort

Naam: Ross McCrorie
Nationaliteit:Schotland
Leeftijd: 20 (18/03/1998)
Lengte: 183 cm
Gewicht: 77 kg
Voet: Rechts
Club:Rangers FC
Contract: 31/05/2022
Positie: Centrale Verdediger
Waarde: €350k
Kosten in 2018: €10.5M
Salaris p/w: €6.75k

Transfer informatie

We probeerden Ross McCrorie op te pikken met Fiorentina, maar eigenlijk zijn de Rangers niet bereid om de speler te laten gaan. Een bedrag van 10,5 miljoen was nodig om de Schotten te overtuigen en dat is flink aan de dure kant voor een speler als McCrorie. Misschien dus eerder een speler om in de gaten te houden en te zien of Rangers bereid is om de centrale verdediger later voor een meer schappelijk bedrag te laten gaan.

Sterke punten
+ Koppen
+ Tackelen
+ Vastberadenheid
+ Lef
+ Uithoudingsvermogen
Zwakke punten
– Beslissingen
– Behendigheid
– Inzicht
– Concentratie

Koop Football Manager 2019 via Managers United

1Ross McCrorie – 2018

Ross McCrorie 2018

Ross is al duidelijk een goede speler die een duel niet uit de weg zal gaan. Een typische Schotse verdediger dus, die bovendien ook nog zeer aardig is aan de bal. Een leuke versterking voor een middenmoter in de Eredivisie bijvoorbeeld.

2Ross McCrorie – 2028

Ross McCrorie 2028

Ook na tien jaar kunnen we gewoon terug naar Glasgow om McCrorie opnieuw op te zoeken. Hij heeft het nest van de Rangers nooit verlaten, maar heeft wel zijn kans gepakt en is inmiddels onmisbaar in het eerste elftal. Met inmiddels ook een aardig aantal interlands voor Schotland in zijn bagage, had Ross ook niet misstaan bij een middenmoter uit de Engelse Premier League. Een speler dus om in de gaten te houden en om snel in te lijven als zich een voordelige kans hiervoor voordoet.

Bekijk onze andere Football Manager 2019 artikelen

WonderkinderenBeste coaches – Beste Scouts – Beste fysio’sMU Data Update