Red Bull scenario 2020

Auteur

Datum

Categorie

Het is begin juni 2019 als Dietrich Mateschitz, mede-eigenaar van Red Bull GmhB, besluit om een extra voetbalclub op te richten. Dit kan op twee manieren: beginnen met een gloednieuwe club of een bestaande club overnemen. In dit scenario zijn er in het begin twee mogelijkheden: Red Bull Haarlem en Red Bull Apeldoorn.

Dit is je kans om een Red Bull-team vanaf de grond op te bouwen. De clubs hebben geen spelers en personeel, alleen een voorzitter. Om de club te voorzien van mensen is er een royaal transferbudget ter beschikking gesteld. Daarnaast krijg je op 1 juli 2020 een gloednieuw stadion: de Red Bull Arena.

Het stadion heeft een capaciteit van 25.000 met een uitbreidingsmogelijkheid tot 102.000 zitplaatsen. Daarbij beschikt het veld over veldverwarming en is de ondergrond een mix van gras en kunstgras. Een hypermodern stadion dus. Tel daarbij op dat alle faciliteiten (inclusief jeugdwerving etc.) fenomenaal zijn en de jeugd een gloednieuw trainingscomplex heeft vanaf het begin van de game en we kunnen stellen dat deze setting een garantie voor succes is.

Dietrich Mateschitz heeft in verschillende meetings een goede band opgebouwd met Tscheu La Ling en hij zal dan ook de man gaan worden die het project in Nederland gaat coördineren. De Hagenees heeft AS Trencin verkocht en zal toetreden als voorzitter van de club.

Red Bull Haarlem & Red Bull Apeldoorn

Dietrich Mateschitz ziet in Nederland een mooie kans om het merk Red Bull te verbreden. Zijn keuze valt op Haarlem en Apeldoorn. Het is aan jou met welke club je begint. Beide clubs beginnen het eerste jaar in haar oude stadions, om op 1 juni 2020 naar de Red Bull Arena te verhuizen. Trek jij met behulp van Mateschitz deze betaald voetbalclub van weleer uit het slop en help je ze aan nieuwe successen?

Algemene informatie

  • Credits voor het maken van dit scenario gaan naar Vilhena.
  • Voor vragen en/of opmerkingen over dit scenario kun je terecht bij Vilhena.
  • Pak het bestand uit met 7-zip of WinRAR en lees vervolgens ‘Read Me’ goed door zodat alles duidelijk is met betrekking tot de installatie van dit scenario. Ook vind je informatie over het bijvoegen van de logo’s.
  • Logo’s voor elke club zijn inclusief, kits zijn er momenteel echter nog niet. Deze kunnen in een later stadium nog gemaakt worden.
  • Laat je voortgang zien in het scenario topic op het forum. Hier kun je naast je ervaringen en prestaties delen ook het laatste nieuws rondom het scenario lezen en discussiëren met andere Red Bull-managers. Tevens is er ook ruimte voor feedback zodat het scenario optimaal speelbaar wordt.
  • We zijn dus weer terug met dit populaire scenario! In het begin zullen alleen RB Haarlem en RB Apeldoorn beschikbaar zijn, maar gedurende het jaar komen er updates met nieuwe Red Bull-clubs. Er zit een kleine bug in de games: in sommige schermen zie je namelijk nog de oude naam van de club. Dit zal in de toekomst ook verholpen worden.

Download Red Bull Scenario 2020

Koop FM21

Bestel Football Manager 2021 en ontvang tot wel 15% korting!

Laatste Artikelen

De vijf keuzes van MU: wonderkids onder de vijf miljoen euro

Goedkope wonderkids, wie houdt er niet van. We lichten vijf grote talenten uit die voor 5 miljoen euro of minder op te pikken zijn!

De vijf grootste talenten uit Afrika

In deze gids behandelen we de grootste talenten uit Afrika, die de overstap naar Europa nog niet gemaakt hebben. Weten zij ooit in de voetsporen te treden van spelers als George Weah, Samuel Eto'o en Yaya Touré?

Keuken Kampioen Divisie: de vijf beste spelers

Elke speelronde kun je weer verrast worden door de Keuken Kampioen Divisie. Bizarre uitslagen, doorbrekende talenten en fenomenale doelpunten. Wat zijn eigenlijk de vijf beste voetballers op dit niveau volgens Football Manager?