Predrag Rajkovic

175

Een betrouwbare doelman is een must voor elke manager. Elke week zien we wel weer een enorme blunder van één zogenoemde topkeeper en dit tot flinke ergernis van menig hoofdtrainer. Predrag Rajkovic heeft tot nu toe laten zien een erg solide doelman te zijn en is voor menig Europese (sub)topclub een goede optie om te kopen. Een kijkje waard dus in FM19.

Spelers paspoort

Naam: Predrag Rajkovic
Nationaliteit: Servië
Leeftijd: 22 (31/10/1995)
Lengte: 191 cm
Gewicht: 88 kg
Voet: Rechts
Club:Maccabi Tel-Aviv
Contract: 31/05/2020
Positie: Keeper
Waarde: €900k
Verwachtte kosten: €2M
Salaris p/w: €11.5k

Transfer informatie

Een kleine moeite om deze grote doelman aan te trekken in de eerste transfer periode. Zijn Israëlische werkgever neemt genoegen met een transfersom van 2M. Voor een doelman met zijn potentieel is dat een prikkie.

Sterke punten
+ Baas in strafschopgebied
+ Communicatie
+ Hoge ballen
+ Positie kiezen
+ Sprongkracht
Zwakke punten
– Eerste balcontact
– Reflexen
– Kalmte
– Behendigheid

Koop Football Manager 2019 via Managers United

Predrag Rajkovic – 2018

De Servisch international Rajkovic speelt in Israël bij Maccabi Tel-Aviv. Hier heeft hij al drie seizoenen een basisplaats en dit lijkt niet te veranderen. Het is wachten tot een Europese (sub)topclub interesse toont in deze poema!

Predrag Rajkovic 2018

Predrag Rajkovic – 2028

De carrière van Rajkovic is niet zo gelopen zoals hij zelf graag had gewild. Een droomtransfer kwam er in 2019 toen AS Monaco 1,9 miljoen euro over had voor de Serviër. Helaas werd hij in Frankrijk gebruikt als tweede doelman en zodoende speelde hij maar een beperkt aantal wedstrijden voor de Monegaskische voetbalclub. In 2023 verloste Spartak Moskou hem uit zijn lijden. De Russen kochten hem voor 2,4 miljoen euro en konden hem een basisplaats bieden. Inmiddels heeft hij er al vijf seizoenen opzitten in Moskou en speelde hij (behalve zijn laatste seizoen) meer dan 45 wedstrijden.

In zijn geboorteland Servië is Rajkovic wel een legende. De doelman speelde al 78 interlands.

Predrag Rajkovic 2028

Bekijk onze andere Football Manager 2019 artikelen

Wonderkinderen – Beste CoachesBeste ScoutsMU Data Update