Pre-order Football Manager 2022

HomeFootball Manager 2021Pre-order Football Manager 2022

Auteur

Datum

Categorie

Pre-order Football Manager 2022 nu via Managers United! Net zoals de vorige jaren hebben we een samenwerking gesloten met twee officiële resellers van FM22. Als je Football Manager 2022 vandaag pre-ordered krijg je toegang tot de BETA twee weken voor de officiële release op 9 november.

Waarom zou je FM22 via MU pre-orderen?

  • Steun Managers United. Met elk verkocht exemplaar verdienen wij een kleine commissie. Deze gebruiken wij voor het verbeteren van onze website en forum
  • Bespaar geld want onze affiliates zijn vaak tot wel 20% goedkoper dan Steam
  • Betaal gemakkelijk via IDEAL of andere betaalmogelijkheden
  • Ontvang de code per e-mail. Je kunt deze dan activeren in Steam en deze zal automatisch actief gemaakt worden als FM22 beschikbaar is

Pre-order FM22 via MU

Inclusief BETA toegang en fikse korting!

Bestel nu!

Wat krijg je?

Heel eenvoudig: je krijgt de steam activatie key in je mailbox toegestuurd. Je kunt het spel dan direct spelen als deze beschikbaar is via Steam!

Wat zijn activatie keys?

Een activatie key (ook wel bekend als een cd-key, activatiecode, productcode of licentiecode) is een serienummer opgebouwd uit letters en cijfers. Met een dergelijke key kun je spellen activeren via platformen zoals Steam. Eenmaal geactiveerd is het spel altijd opnieuw via jouw account te spelen en zelfs nadat het verwijderd is van je systeem opnieuw te downloaden.

Van betaling tot installatie

Na betaling ontvang je per mail een unieke key. Met deze key activeer je het spel via desbetreffend platform. Vervolgens wordt het spel gedownload en geïnstalleerd op je computer. Zodra de BETA van FM22 beschikbaar is zal de code automatisch geactiveerd worden.

Activeren van een key

Hulp nodig bij het activeren van een key? Kijk eens bij de instructies voor Steam.

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Laatste Artikelen