Orkun Kökcü

432

Jarenlang werd de jeugdopleiding van Feyenoord gezien als de beste van Nederland. De laatste seizoenen kiest de club echter iets minder voor de eigen aanwas en krijgen talenten niet altijd de kansen die ze verdienen. Met Orkun Kökcü lijkt wel een volgend groeibriljant rond te lopen in Rotterdam-Zuid. Hoe ver weet hij het te schoppen in Football Manager 2019?

Spelerspaspoort

Naam: Orkun Kökcü
Nationaliteit: Nederland
Leeftijd: 17 (19/12/2000)
Lente: 175 cm
Gewicht: 67 kg
Voet: Rechts
Club:Feyenoord
Contract: 30/06/2020
Positie: Middenvelder
Waarde: €185k
Kosten in 2018: €700k
Salaris p/w: €1.5k

Transfer informatie

Afgelopen maanden kwamen er al diverse berichten binnen dat Orkun misschien zou vertrekken naar Besiktas. Dit is ook zijn favoriete Turkse club, dus hebben we hem met deze club proberen aan te trekken. Uiteindelijk lukte dit door het betalen van een kleine bijdrage, namelijk 700.000. Hierbij wordt er wel nog verwacht dat je een deel van de winst op de volgende transfer afdraagt aan Feyenoord.

Sterke punten
+ Beslissingen
+ Uithoudingsvermogen
+ Versnelling
+ Teamgeest
+ Behendigheid
Zwakke punten
– Leiderschap
– Kalmte
– Strafschoppen
– Koppen
– Kracht

Koop Football Manager 2019 via Managers United

Orkun Kökcü – 2018

In 2018 wordt deze middenvelder gezien als een groot talent en start in Jong Feyenoord. Pech voor hem is dat het middenveld bij Feyenoord eigenlijk al sterk bezet is met spelers als Tonny Vilhena, Jens Toornstra, Jordy Clasie en Yassin Ayoub. Het zal dus erg lastig voor hem zijn om daar tegenop te boksen, ook omdat jeugdtalent Wouter Burger al aan de deur klopt. Wellicht is er een verhuuroptie om in ieder geval aan zijn minuten te komen.

Orkun Kökcü 2018

Orkun Kökcü – 2028

Duidelijk is geworden dat Kökcü nooit zijn belofte heeft kunnen inlossen als we zien dat hij na 10 jaar speelt bij ADO Den Haag. Daarbij staan er ook geen interlands achter zijn naam, wat direct ook al genoeg zegt. Wat ook opvalt is dat ADO eigenlijk de club is waar hij al heel lang speelt. In de winterstop van het seizoen 2019/2020 transfereerde hij naar Den Haag, waar hij de club hielp naar promotie richting de Eredivisie. Sindsdien speelt de club ook weer alle seizoenen op het hoogste niveau en speelde Kökcü als basisspeler in totaal 233 duels, waarin hij 15 keer wist te scoren.

Orkun Kökcü 2028

Bekijk onze andere Football Manager 2019 artikelen

WonderkinderenBeste coaches – Beste Scouts – Beste fysio’sMU Data Update