Open NK Football Manager

Home Football Manager 2020 Open NK Football Manager

Auteur

Datum

Categorie

Na enkele succesvolle edities heeft Managers United besloten om in 2020 eindelijk weer een Open Nederlands Kampioenschap FM te organiseren. 32 spelers maken kans om zich tijdens dit online toernooi te kronen tot ‘beste Football Manager van Nederland’. Daarnaast ligt er voor de winnaar een gratis key voor Football Manager 2021 in het verschiet.

De opzet

Het toernooi zal gespeeld worden via Football Manager Touch. En elke ronde zullen wij teams beschikbaar stellen waarmee gespeeld zal worden. Zo houdt iedereen gelijke kansen en komt het echt aan op je kwaliteiten als manager.

Het toernooi volgt de bekende opzet van onder meer het Wereld Kampioenschap voetbal. Er doen 32 teams mee, verdeeld over acht groepen van vier teams. De beste twee teams kwalificeren zich voor de knockout-fase en na diverse rondes zal er één winnaar zijn.

Inschrijven tot 4 april

In ons speciale inschrijftopic in het Open NK gedeelte op het forum vind je alle informatie rondom het inschrijven.

Mee doen? Schrijf je nu in!

Belangrijke links

Koop FM20

Bestel Football Manager 2020 en ontvang tot wel 40% korting!

Laatste FM20 Artikelen

MU Update – Seizoen 2020/2021

Ben je er klaar voor om het seizoen 2020/2021 in te gaan? Met deze update verander je Football Manager 2020 alsof je Football Manager...

MU / FMI Update 2020 – 2019/2020 Final update

De MU/FMI update is weer terug! De beste en meest uitgebreide transfer update voor Football Manager 2020!

Samenwerkingsverbanden in Football Manager

De voordelen van een samenwerkingsverband tussen clubs in Football Manager. In deze gids bespreken we waarom dit onderdeel jouw save kan beïnvloeden en hoe jij hier je voordeel uit kunt halen.