Open NK Football Manager

Home Football Manager 2020 Open NK Football Manager

Auteur

Datum

Categorie

Na enkele succesvolle edities heeft Managers United besloten om in 2020 eindelijk weer een Open Nederlands Kampioenschap FM te organiseren. 32 spelers maken kans om zich tijdens dit online toernooi te kronen tot ‘beste Football Manager van Nederland’. Daarnaast ligt er voor de winnaar een gratis key voor Football Manager 2021 in het verschiet.

De opzet

Het toernooi zal gespeeld worden via Football Manager Touch. En elke ronde zullen wij teams beschikbaar stellen waarmee gespeeld zal worden. Zo houdt iedereen gelijke kansen en komt het echt aan op je kwaliteiten als manager.

Het toernooi volgt de bekende opzet van onder meer het Wereld Kampioenschap voetbal. Er doen 32 teams mee, verdeeld over acht groepen van vier teams. De beste twee teams kwalificeren zich voor de knockout-fase en na diverse rondes zal er één winnaar zijn.

Inschrijven tot 4 april

In ons speciale inschrijftopic in het Open NK gedeelte op het forum vind je alle informatie rondom het inschrijven.

Mee doen? Schrijf je nu in!

Belangrijke links

Koop FM21

Bestel Football Manager 2021 en ontvang tot wel 15% korting!

Laatste Artikelen

De vijf keuzes van MU: wonderkids onder de vijf miljoen euro

Goedkope wonderkids, wie houdt er niet van. We lichten vijf grote talenten uit die voor 5 miljoen euro of minder op te pikken zijn!

De vijf grootste talenten uit Afrika

In deze gids behandelen we de grootste talenten uit Afrika, die de overstap naar Europa nog niet gemaakt hebben. Weten zij ooit in de voetsporen te treden van spelers als George Weah, Samuel Eto'o en Yaya Touré?

Keuken Kampioen Divisie: de vijf beste spelers

Elke speelronde kun je weer verrast worden door de Keuken Kampioen Divisie. Bizarre uitslagen, doorbrekende talenten en fenomenale doelpunten. Wat zijn eigenlijk de vijf beste voetballers op dit niveau volgens Football Manager?