NWA: Ultimate JourneyLen

novel writers award nwaElk jaar stellen we onszelf vragen en maken voornemens om het beste uit onszelf te halen. Met oud en nieuw hoor je iedereen praten over fit worden, gezond zijn, afvallen en genieten van het leven. Maar de vele vragen zijn houdt ik het wel vol? Hoe lang gaat het duren? In het novellendeel wordt elk jaar ook een vraag gesteld. Een vraag die onderbewust door de bovenkamer spookt. Wanneer gaat Lazy zijn beruchte LLM novelle weer beginnen. Dit jaar duurde het een tijd maar dit jaar start Len Wolters zijn carrière in Oezbekistan. Wat! Oezbekistan? Ja, Oezbekistan.

Iedereen kent Lazy van zijn grote avonturen met de hele kleine clubs in Engeland. Vanuit de Conference League wordt er een avontuur aangegaan waar er meerdere titels aaneen geregen worden. Dit jaar geen Engeland voor Len Wolters maar een avontuur in Oezbekistan. Niemand maar dan ook niemand met een liefde voor FM zal hier zijn carrière starten. Niemand behalve Lazy. Het typeert de gedrevenheid en de liefde voor de kleine clubs en het grote avontuur.

Het eerste jaar wordt zoals gezegd in Oezbekistan bij het nietige Sherdor. Doelstelling is handhaving met stiekem wel een knipoog naar promotie. Het seizoen werd afgesloten met een uitstekende zesde plaats alhoewel er meer in het vat zat. Het bestuur besloot voor een verlenging van het contract maar de trainer had andere ideeën. Al snel bleek waarom gezien het nieuwe getekende contract bij HFC in Haarlem. Halverwege het seizoen is er maar één doelstelling, handhaving in de hoogste regionen.

Met nog vier wedstrijden te gaan moeten er acht punten worden ingelopen voor een plek in de play-offs. Een hels karwei waarbij velen de doelstelling niet gehaald zien worden. Het zal een kleine aderlating worden en daarom verdient deze novelle toch nog een beetje een positieve wending. Het is daarom dat Ultimate JourneyLen de tweede winnaar is van de NWA van deze week. De reden waarom lijkt me duidelijk. Neem hier een kijkje voor: Ultimate JourneyLen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here