NWA: Op geweide grond

Home Archief NWA: Op geweide grond

Author

Date

Category

novel writers award nwaHet was een hectische zomer voor Bert van Oostveen en zijn licentiecommissie. De gehele situatie rondom FC Twente met het behoudt van de licentie of het intrekken ervan, zette de Eredivisie compleet op zijn kop. Niet alleen de KNVB ging zich bemoeien maar ook de directeuren van andere voetbalclubs waarvan je kunt afvragen of dat bij hun functiepakket behoort. Het moge duidelijk zijn dat de KNVB zich mag schamen voor de gehele situatie die zich heeft voorgedaan. Uiteindelijk werd het besluit genomen om Twente te behouden in de Eredivisie met gevolgen voor De Graafschap. De Superboeren degraderen naar de Jupiler League. Echter hadden vele fans gedroomd van de resultaten die FM_Lesly neerzet met zijn Superboeren.

Eén van de eerste novellen dit jaar werd aangemaakt door FM_Lesly waar hij zelf aan de slag gaat als hoofdtrainer. Beginnend bij de promovendus is het tijd voor een geheel nieuw hoofdstuk voor de clubgeschiedenis. Door de jaren heen weet de manager te verbazen met transfers, uitslagen maar vooral met uitstekende prestaties. Meerdere landstitels worden onder zijn bewind bijgezet in de nieuwe prijzenkast van de Graafschap.

De novelle verdient een groot compliment en veel aandacht. Wat al eerder werd gezegd, het is de derde novelle die werd aangemaakt in oktober vorig jaar en nog steeds actief is. Dat doorzettingsvermogen getuigt van klasse wat terug te zien valt in de updates. Elke update zit tekstueel goed in elkaar waardoor het gemakkelijk te lezen is en te volgen. De tekst wordt gegoten in een goed jasje waardoor het er visueel ook goed uitziet.

Dit alles maakt het dat FM_Lesly het verdiend er met de eer vandoor te gaan. Hij zal als enige dit weekend verkozen worden voor de verkiezing van de Schijnwerpers die volgende week gaat plaatsvinden. Ben je benieuwd geworden en wil je stemmen voor FM_Lesly? Neem dan eerst hier een kijkje bij: Op geweide grond

Spelers in onze FM19 DB

Lewis Cook

Paspoort Naam: Lewis Cook Leeftijd: 21 Nationaliteit: Engeland Interlands: 1 (0 goals) Height: 176 cm Weight: 71 kg Foot: Rechts Speler Informatie Club: AFC Bournemouth Contract: 30/06/2022 Waarde: €15k Kosten (2018): €47M Salaris p/w: €39k Clausule: Geen Selectie Status:...

Gonçalo Ramos

De 17-jarige Gonçalo Ramos staat volgens vele geruchten in de belangstelling van verschillende Europese topclubs. De vraag is dan ook of SL Benfica ooit...

Marcos Senesi

Marcos Senesi staat momenteel in de nadrukkelijke belangstelling van Feyenoord. De Rotterdammers zoeken naar een linker centrale verdediger en deze Argentijn lijkt die positie...

Alexander Nübel

Alexander Nübel lijkt een nieuwe Duitse keepersparel te zijn. Hij lijkt een basisplaats te hebben veroverd bij zijn club Schalke 04 en haalde afgelopen zomer met Duitsland onder 21 de finale van het EK. Wordt dit de nieuwe Manuel Neuer?

Donyell Malen

Zoals vele jonge voetballers waagde Donyell Malen de stap naar Engeland, maar dat leek toen der tijd te hoog gegrepen. In het seizoen 2017/2018 pikte PSV Malen op bij Arsenal. Na de verkoop van Luuk de Jong naar Sevilla werd Malen gebombardeerd tot nieuwe spits van PSV. Supports en analisten spreken positief over de jonge spits. Kan hij revanche nemen en bewijzen dat hij in de Premier League thuishoort?

Mickaël Cuisance

De 18-jarige Mickaël Cuisance speelt sinds 2017 bij Borussia Mönchengladbach en hoopt zich daar de komende jaren in de kijker te spelen voor het Franse elftal. Ondanks de moordende concurrentie heeft Cuisance het potentieel om een plekje in het elftal van Les Blues te veroveren. Kan hij zijn potentieel bereiken?