NWA: Op geweide grond

novel writers award nwaHet was een hectische zomer voor Bert van Oostveen en zijn licentiecommissie. De gehele situatie rondom FC Twente met het behoudt van de licentie of het intrekken ervan, zette de Eredivisie compleet op zijn kop. Niet alleen de KNVB ging zich bemoeien maar ook de directeuren van andere voetbalclubs waarvan je kunt afvragen of dat bij hun functiepakket behoort. Het moge duidelijk zijn dat de KNVB zich mag schamen voor de gehele situatie die zich heeft voorgedaan. Uiteindelijk werd het besluit genomen om Twente te behouden in de Eredivisie met gevolgen voor De Graafschap. De Superboeren degraderen naar de Jupiler League. Echter hadden vele fans gedroomd van de resultaten die FM_Lesly neerzet met zijn Superboeren.

Eén van de eerste novellen dit jaar werd aangemaakt door FM_Lesly waar hij zelf aan de slag gaat als hoofdtrainer. Beginnend bij de promovendus is het tijd voor een geheel nieuw hoofdstuk voor de clubgeschiedenis. Door de jaren heen weet de manager te verbazen met transfers, uitslagen maar vooral met uitstekende prestaties. Meerdere landstitels worden onder zijn bewind bijgezet in de nieuwe prijzenkast van de Graafschap.

De novelle verdient een groot compliment en veel aandacht. Wat al eerder werd gezegd, het is de derde novelle die werd aangemaakt in oktober vorig jaar en nog steeds actief is. Dat doorzettingsvermogen getuigt van klasse wat terug te zien valt in de updates. Elke update zit tekstueel goed in elkaar waardoor het gemakkelijk te lezen is en te volgen. De tekst wordt gegoten in een goed jasje waardoor het er visueel ook goed uitziet.

Dit alles maakt het dat FM_Lesly het verdiend er met de eer vandoor te gaan. Hij zal als enige dit weekend verkozen worden voor de verkiezing van de Schijnwerpers die volgende week gaat plaatsvinden. Ben je benieuwd geworden en wil je stemmen voor FM_Lesly? Neem dan eerst hier een kijkje bij: Op geweide grond

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here