NWA: Nooit meer genuil

novel writers award nwaFacebook, Instagram, Pinterest en Snapchat zijn maar enkele voorbeelden van een steeds populairder wordende cultuur; de sociale media. Toch komen de genoemde apps net tekort op het professionele vlak wanneer er gezocht moet worden naar een baan. Daarvoor werd LinkedIn het leven in geroepen. De pagina’s staan vol met termen als betrokkenheid, kwaliteitsgericht en teamspeler. Een pagina heeft echter een drietal opvallende kernwaarden, namelijk plezier, open-minded en authenticiteit. Oprecht handelen door jezelf te zijn en zo anderen beter te maken. En dat niet door keihard te zijn maar plezier uit te stralen. Het omschrijft perfect Jack de Gier, de trainer van NEC in de novelle van willemnec.

Al een tijdje kent iedereen de naam van willemnec. Met zijn vorige novelle Peaky Blinders wist de schrijver een verhaal neer te zetten wat menig lezer, waaronder ook ik, werd geboeid door de spanning en de vele plots in het verhaal. Een echt verhaal waar de schrijver in zijn nieuwe novelle laat zien ook over andere kwaliteiten te beschikken. Het begint allemaal met een creatief, maar toch realistisch, verhaal waarin supporter en tevens miljonair Marcel Boekhoorn de club NEC overneemt door de gehele aandelenportefeuille af te kopen. Een update later wordt een geheel nieuw bestuur geïntroduceerd inclusief een nieuwe Raad van Commissarissen. De start van een nieuw NEC, echter is het nog niet compleet doordat de hoofdtrainer nog niet is gepresenteerd.

Het verhaal zoals hierboven geschreven zou regelrecht uit het archief van de nationale kranten kunnen komen. Willemnec weet je ontzettend goed mee te nemen in zijn verhaal en dat niet alleen door zijn schrijfkunsten. Met zijn updates weet hij grafisch ook een pareltje neer te zetten waardoor het totale plaatje van deze novelle klopt. Om het pareltje af te maken zijn de resultaten om van te dromen als NEC-supporter. Dit alles maakt deze novelle tot een nieuw pareltje van de novellenbundel. Het is dan ook te hopen dat willemnec deze keer langer de novelle doorzet zodat vele mensen hier een hoop plezier aan mogen beleven.

Geïnteresseerd in de goede prestaties van Jack de Gier bij NEC. Neem dan hier een kijkje: Nooit meer genuil

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here