NWA: Back To The Old Days

novel writers award nwaSchokkend, verrast. Zomaar twee woorden die heel goed de situatie omschreven die inmiddels al drie jaar terug plaatsvond in Manchester, de rode kant wel te verstaan. Sir Alex Ferguson gaf te kennen te willen stoppen na het lopende seizoen. De man hield zich aan zijn woord en beëindigde in 2013 zijn succesvolle carrière als misschien wel de allergrootste van Manchester. In de jaren erop leek Moyes de gedroomde kandidaat. Hij kon het niet waarmaken net als Louis dat niet kon. Toch rees er een nieuwe held in Manchester in de persoon van delichris.

Velen zullen de naam van delichris dagelijks wel uitspreken. Het forumlid is een zeer gewaardeerd lid in het novellendeel en betrokken bij veel novelles als lezer. Met kritische reacties geeft hij tips en de aandacht die de novelles verdienen. Het is jammer dat niet iedereen zijn novelle de eer geeft die het verdiend.

Elk jaar weer wordt er een novelle gestart met ‘The Red Devils’. Voor delichris is het een klankbord naar de buitenwereld hoe het wel moet presteren in plaats van de twijfelachtige jaren. Hij stapt zelf dan maar in het schuitje van manager en laat zien met gedurfde toekomstige aankopen dat er een prachtig team te smeden valt. Elk jaar worden er prijzen gewonnen en niet zo’n klein beetje ook. Als delichris nog twintig jaar doorgaat op deze manier dan is het zeker dat hij Sir Alex Ferguson van de troon stoot.

Voor velen zal het misschien als een verassing klinken dat delichris de winnaar is van de NWA deze week. Zijn novelle bevat niet de geweldig geschreven teksten of de fantastische lay-outs. Nee, delichris is een schoolvoorbeeld hoe jij je eigen novelle vorm geeft. Door zijn goede aanwezigheid en zijn vele energie in de novelle was een beloning wel op de plaats. Daarom dat Back To The Old Days in de spotlights staat voor de komende zes weken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here