Novelle van het Jaar 2014 : Stem nu !

nvhj14 avatar Binnen een paar weekjes zal onze toegenegen FM14 alweer baan moeten ruimen voor z’n jongere broertje. Dat betekent tegelijk het eind van een seizoen in de afdeling Novellen. Geheel volgens MU-traditie betekent dit de kans voor elk stukje proza dat jullie het afgelopen jaar In De Schijnwerpers plaatsten bekroond te worden als de Novelle van het Jaar.

De verkiezing van deze prestigieuze erkenning trok niet enkel een nieuw jasje aan maar doste zich veeleer uit in een compleet nieuwe garderobe. Het stemmen zal deze keer in twee rondes gebeuren. In de finaleronde zal naast de lezers ook een jury mee mogen beslissen. Voor verdere info hierover kan je hier terecht.

Op dit moment is het eerste luik, de kwalificatieronde, al aan de gang. Hierbij kan via een poll gestemd worden op één van de zo maar eventjes veertien genomineerden. Elke schrijver kreeg tevens zijn eigen promohoekje op het forum. De vijf novelles die aan het eind van de week de meeste stemmen kregen plaatsen zich voor de finale.

Als regelmatige bezoeker en/of gebruiker van de site en het forum bij Managers United mag uw stem zeker niet ontbreken. Daar bovenop zorgen meer stemmers voor meer diversiteit, want smaken verschillen nu eenmaal. Dit zal de strijd er enkel spannender op maken, en daar kan jij een rol in spelen door gewoon eventjes hier te klikken en jouw keuze via de poll kenbaar te maken.

Stem nu, het is je recht als burger binnen een democratie, en je verdient er eeuwige dankbaarheid door vanwege de Submoderatoren Novellenbundel, Prinz poldi en mezelf, Yves.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here