Novelle Van de Maand: Joonsterke – Drengen fra Húsavík – Aalborg BK

HomeMaand-specialsNovelle van de MaandNovelle Van de Maand: Joonsterke - Drengen fra Húsavík - Aalborg BK

Auteur

Datum

Categorie

Welkom bij onze tweede editie van de Novelle van de Maand-verkiezing. Het was wederom een close call, maar onze forumleden kozen voor een novelle van user Joonsterke, welke wij ‘in de schijnwerpers’ zetten voor de maand februari.

 

De Novelle

Joonsterke nam het roer over bij Aalborg BK, een club die heel gerespecteerd is in Denemarken. Jammer genoeg degradeerde de club vorig seizoen verrassend, wat een schokgolf in het Deense voetbal teweegbracht. Onze vriend Joonsterke wilde de taak op zich nemen om de club meteen terug naar het hoogste niveau te brengen en dat gaat hem aardig af.

Lovende woorden

Joonsterke lijkt een meesterlijke strateeg achter de virtuele successen van Aalborg BK op Manager United. Hij wist in een recordtijd de schijnwerpers te halen door de felbegeerde titel van Novelle van de Maand in de wacht te slepen. Niet alleen zijn prestaties zijn van een hoog niveau maar ook de lay-out en graphics konden onze lezers bekoren. Wij kunnen dit verhaal persoonlijk aanraden bij de bezoekers van Managers United, omdat je wordt meegezogen in een geweldig verhaal waarin vooral de geweldige plaatjes enorm tot hun recht komen.

Hebben we je interesse gewekt of geïnspireerd om zelf iets te ondernemen? Haast je dan naar de novellebundel en start je topic. Wie weet sta jij dan volgende maand in de schijnwerpers. Daarnaast zijn er ook nog tal van andere mooie verhalen te lezen van andere users die je meenemen naar hun FM wereld. Nog een reden om je zo snel mogelijk te begeven naar het mooiste stukje van het forum!

Koop FM24

Ontvang een flinke MU korting op je bestelling en start direct met spelen!

Koop FM24

Ontvang flinke korting en steun Managers United!

Laatste Artikelen