Novelle van de maand: Een introductie

HomeFootball Manager 2024Novelle van de maand: Een introductie

Auteur

Datum

Categorie

Vandaag introduceren we de Novellebundel, waar de Novelle van de Maand centraal staat. Daarom laten we iedereen kennis maken met de Novellebundel op ons forum, in aanloop naar de eerste verkiezingen van dit seizoen.

Al jarenlang delen verschillende gebruikers hun FM-ervaringen in de novellebundel. Dit is een plek waar je jouw eigen topic kan openen om over de voortgang van je save te vertellen. Gebruik van screenshots, banners en andere grafische hoogstandjes wordt zeker aangemoedigd. Het is een hechte community waar de meeste makers ook reageren op verhalen van hun collega’s waardoor er een hele leuke en positieve sfeer is ontstaan.

image.png.8d15caf5b1187c23bab061e4f4c84c19.png

Een grafisch hoogstandje uit de novelle “To Dare is To Do” van Willem. 

Aan het eind van elke maand maak je bovendien kans om je novelle in de schijnwerpers te krijgen. Iedereen mag stemmen op zijn favoriete novelle en de winnaar krijgt een maand lang zijn topic in de schijnwerpers. Met andere woorden, zijn topic staat bovenaan het subforum. Daarnaast plaats je je met deze overwinning ook meteen voor de voorrondes van de Novelle van het Jaar verkiezing.

image.png.36cb65562f64820c765ee504d15ce1c9.png

Aan het eind van de maand wordt er gestemd voor de In de Schijnwerpers-prijs van de maand

Nieuw dit FM jaar is dat ook wij van de site staf hier aandacht aan gaan besteden. Elke eerste maandag van de maand laten we je door middel van een artikel kennis maken met de winnende novelle van de maand daarvoor. Wil jij dat jouw novelle komende maand de eerste is in deze reeks? Haast je dan naar de novellebundel, start je topic en wie weet zie je jouw novelle terug in de schijnwerpers!

Koop FM24

Ontvang een flinke MU korting op je bestelling en start direct met spelen!

Koop FM24

Ontvang flinke korting en steun Managers United!

Laatste Artikelen