Novelle van de Maand: Cowdenbeath – The Blue Brazil – Geef de jeugd een kans

HomeFootball Manager 2024Novelle van de Maand: Cowdenbeath - The Blue Brazil - Geef de...

Auteur

Datum

Categorie

Welkom bij onze tweede editie van de Novelle van de Maand-verkiezing. Het was een close call, maar onze forumleden kozen voor een novelle van user Djordison, welke wij ‘in de schijnwerpers’ zetten voor de maand Januari.

De novelle

De manier van spelen van Djordison is een hele lastige. Hij gaat aan de slag bij de Schotse laagvlieger Cowdenbeath en gaat dat doen zonder transfers te maken. Iets dat klinkt als een honderdjarenplan wordt echter zeer knap uitgevoerd en levert promotie na promotie op. Zijn prestaties zijn echt heel goed, maar we gaan er niet teveel over weggeven. Het beste kan je het verhaal hier zelf volgen en geloof ons, het is het waard.

xxxxcentralpark.jpg.3e8d8f8847f22ef7c580

Lovende woorden

Het verhaal wordt goed ontvangen op het forum. Zo wordt vooral de uitdaging geroemd, net als de prestaties tot nu toe. “Een goed verhaal hoeft geen grafische aspecten te bevatten, dat blijkt wel weer”, zegt user De Raam, waarmee eigenlijk het geheel al wel gecoverd is. Al met al dus uitstekende prestaties in een simpele presentatie, die heel fijn wegleest. Complimenten dus voor Djordison!

Hebben we je interesse gewekt of geïnspireerd om zelf iets te ondernemen? Haast je dan naar de novellebundel en start je topic. Wie weet sta jij dan volgende maand in de schijnwerpers. Daarnaast zijn er ook nog tal van andere mooie verhalen te lezen van andere users die je meenemen naar hun FM wereld. Nog een reden om je zo snel mogelijk te begeven naar het mooiste stukje van het forum!

Koop FM24

Ontvang een flinke MU korting op je bestelling en start direct met spelen!

Koop FM24

Ontvang flinke korting en steun Managers United!

Laatste Artikelen