Novelle van de maand: Albacete Balompié

HomeFootball Manager 2024Novelle van de maand: Albacete Balompié

Auteur

Datum

Categorie

Vorige maand hebben wij al kort een introductie gegeven over de novelle van de maand. Mocht je die gemist hebben, geen probleem want die kan je hier vinden. In het kort komt het erop neer dat wij van de site staf elke maand de winnaar van de In De Schijnwerpers verkiezing extra in het zonnetje gaan zetten. Vandaag is het tijd voor de eerste IDS-winnaar van FM24: Bogatyr met Albacete Balompié.

De novelle

20 oktober werd er een nieuwe novelle begonnen in de novellebundel. Bogatyr kruipt vanaf die dag in de huid van Carles Púyol en begint aan zijn trainersavontuur. De eerste stop is een opmerkelijke, de FC Barcelona legende stapt in bij Albacete op het tweede niveau in Spanje. Hier boekt hij zege na zege om zodoende uiteindelijk op te klimmen naar het hoogste niveau. Ook hier zijn de resultaten goed tot zeer goed te noemen. Om hier nu alles te verklappen lijkt mij niet de bedoeling dus mocht je geïnteresseerd zijn in deze novelle dan kan je deze beter zelf gaan lezen.

Lovende woorden

Naast het simpel uitbrengen van een stem geven vele users ook een motivatie mee aan hun stem. Zo ook een aantal van de stemmers op deze novelle. “Grafisch goed en uitstekende resultaten met een mooie club en leuke hoofdrolspeler” aldus user Lensherr. “grafisch top, resultaten top. Originele clubkeuze in Spanje, redenen genoeg voor een stem.” Luidt de motivatie van user Glenn08 die zich daarmee achter zijn voorganger schaart.

Mocht je nu denken van ik wil dit ook. Haast je dan naar de novellebundel en start je topic. Wie weet sta jij dan volgende maand in de schijnwerpers. Daarnaast zijn er ook nog tal van andere mooie verhalen te lezen van andere users die je meenemen naar hun FM wereld. Nog een reden om je zo snel mogelijk te begeven naar het mooiste stukje van het forum!

Koop FM24

Ontvang een flinke MU korting op je bestelling en start direct met spelen!

Koop FM24

Ontvang flinke korting en steun Managers United!

Laatste Artikelen