Nieuwe features FM22 aangekondigd!

HomeFootball Manager 2022Nieuwe features FM22 aangekondigd!

Auteur

Datum

Categorie

Gisteren deelde Football Manager op haar sociale kanalen de eerste preview video voor FM 22. In deze video waren al een aantal nieuwe toevoegingen aan de game te zien en deze nemen we met jullie door.

Versus mode

In FM 22 lijkt er een nieuwe spelmode te komen. Naast de standaard carrière, creëer een club, online carrière en fantasy draft komt er vanaf 2022 ook de versus mode bij. Dit is exclusief voor FMFC leden, dus wat de optie precies gaat inhouden is nog niet helemaal duidelijk.

614da133f30aa-Preview_1.png

Deadline day

Deadline day lijkt een belangrijke rol te gaan spelen in FM 22. Wat wij uit deze beelden halen is dat Deadline day een standaard toevoeging wordt aan het einde van de transferwindow. In FM 21 heb je nog de mogelijkheid om deze over te slaan, maar het lijkt erop dat dit in FM 22 niet meer mogelijk is.

614da14af04f3-preview_2.png

Makkelijker vinden van spelers die een stap hogerop willen

Het lijkt erop dat het makkelijker gaat worden om spelers te vinden die een stap hogerop willen maken. Of dit via de inbox of via het transfercentrum gaat is nog niet helemaal duidelijk, maar het lijkt erop dat er een manier komt waardoor je hiervan op de hoogte wordt gesteld. We hebben allemaal wel meegemaakt dat je een speler van een club wilde kopen en dat die speler uiteindelijk naar PSG of Manchester City vertrok, omdat je zelf niet in de gaten had dat die speler weg wilde. Het ziet er dus naar uit dat hier in FM 22 wat aan gedaan wordt.

614da158ea953-preview_3.png

Data krijgt een belangrijkere rol

Data lijkt een nog belangrijkere rol te gaan krijgen in FM 22. Waar in FM 21 onder andere de xG al werd toegevoegd ziet het er naar uit dat er nog meer en uitgebreidere data aan de game wordt toegevoegd. In het zogenoemde Data Hub komen alle gegevens bij elkaar.

614da16788e40-preview_4.png

614da1766728a-preview_5.png

Nieuwe spelersrol

De eerste nieuwe spelersrol van FM 22 is ook bekend gemaakt. We zien de Wide Centre-Back. In de omschrijving is te zien dat de eerste taak van deze speler nog steeds het afstoppen van de aanvallers is. In balbezit zal deze speler echter het veld breder houden en het middenveld meer ondersteunen dan dat een vleugelverdediger zou doen. De Wide Centre-Back is in te zetten in de rol verdedigen, support en aanvallen en heeft als vaste instructie om breder te blijven staan.

614da1875edea-preview_6.png

Match Engine

Ook de Match Engine lijkt een upgrade te hebben gekregen ten opzichte van FM 21. Het ziet er allemaal weer iets vloeiender en realistischer uit dan in FM 21.

614da1959297c-preview_7.png

Video

Pre-order FM 22 via MU

Bestel FM 22 via Managers United! Het is goedkoper dan via Steam en door via MU te bestellen steun je onze community, waardoor wij onze website en forum kunnen verbeteren. Je hebt dan ook al toegang tot de BETA-versie van FM 22.

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Laatste Artikelen