Nicolo Barella

117

Nicolo Barella leek in de winterse transferperiode een miljoenen transfer naar Chelsea te kunnen maken. The Blues haakten af om de immense vraagprijs van het Italiaanse Cagliari. Neemt niet weg dat de pas 21-jarige middenvelder een zeer groot talent is. We bekeken hem in Football Manager 2019.

Spelerspaspoort

Naam: Nicolo Barella
Nationaliteit: Italië
Leeftijd: 21 (07/02/1997)
Lengte: 172 cm
Gewicht: 68 kg
Voet: Rechts
Club: Cagliari
Contract: 30/06/2022
Positie: Middenvelder
Waarde: €14M
Kosten in 2018: €51M
Salaris p/w: €25k

Transfer informatie

Het is een flinke klus om Barella over te nemen in de eerste transfer window in Football Manager 2019. Hij heeft een langdurig contract bij Cagliari en de Italianen beseffen maar al te goed dat ze goud in handen hebben met deze middenvelder. Als manager van Manchester City slaagden we er echter in om een akkoord te bereiken op een transfersom van €51M, inclusief enkele doorverkoopclausules. Het lijkt een flink bedrag, maar Barella is het meer dan waard.

Sterke punten
+ Eerste Aanname
+ Passing
+ Agressie
+ Vastberadenheid
+ Natuurlijke conditie
Zwakke punten
– Leiderschap
– Visie
– Sprongkracht

Koop Football Manager 2019 via Managers United

Nicolo Barella – 2018

Aan de start van een nieuwe save begint Barella zoals gezegd bij Serie A club Cagliari. Hij geldt als een eerste elftal speler en zal één van de eerste namen zijn op het wedstrijdformulier van de Italianen.

Nicolo Barella 2018 Football Manager 2019

Nicolo Barella – 2028

Na 10 seizoenen heeft de middenvelder zich op een geweldige wijze ontwikkeld. Hij werd in de eerste transferzomer direct opgepikt door Manchester City voor 51M. Hij zou in totaal drie seizoenen uitkomen voor de Engelse grootmacht alvorens hij zou tekenen voor FC Barcelona. De Spanjaarden betaalden liefst 104M voor Barella, maar die bleek die transfersom meer dan waard. Hij staat inmiddels 6 seizoenen onder contract bij Barcelona en speelde in die seizoenen 275 duels voor de club.

Gedurende zijn carrière won Barella de Premier League en FA Cup met Manchester City, het WK met Italië in 2022 en tot driemaal toe het Spaanse landskampioenschap met FC Barcelona. Helaas voor de Spanjaarden bleven Europese successen vooralsnog uit.

Nicolo Barella 2028 Football Manager 2019

Bekijk onze andere Football Manager 2019 artikelen

WonderkinderenBeste coaches – Beste Scouts – Beste fysio’sMU Data Update