Niccolò Zanellato

120

Je zou het maar hebben: gewogen en te licht bevonden bij een van de topclubs uit je eigen land, AC Milan. Nu moet je je weer bewijzen. Niccolò Zanellato past precies in dit scenario. Hij moet zich via Crotone in de Serie B terug gaan knokken. Is hij de moeite waard om in de gaten te blijven houden?

Spelerspaspoort

Naam: Niccolò Zanellato
Nationaliteit:Italië
Leeftijd: 20 (24/06/1998)
Lengte: 192 cm
Gewicht: 74 kg
Voet: Rechts
Club: Crotone
Contract: 30/06/2019
Positie: Middenvelder
Waarde: €230kM
Kosten in 2018: €13M
Salaris p/w: €575

Transfer informatie

Het overnemen van Zanellato van Crotone zal nog niet al te makkelijk zijn. Zowel club Crotone als de speler zelf willen eigenlijk nog geen afscheid van elkaar nemen, tenzij er belachelijke bedragen op tafel komen. Echter heeft de Italiaan wel een contract dat slechts één seizoen loopt. Met een beetje geluk, kun je Niccolò dus in de winter transfervrij vastleggen.

Sterke punten
+ Sprongkracht
+ Natuurlijke fitheid
+ Evenwicht
+ Passing
+ Vastberadenheid
Zwakke punten
– Afwerken
– Dribbelen
– Kracht
– Flair

Koop Football Manager 2019 via Managers United

1Niccolò Zanellato – 2018

Niccolo Zanellato 2018

Zanellato speelt momenteel in de Serie B, waar ze hem nog zien als groot talent. Hij zou echter op dat niveau al best mee kunnen spelen. Vooral door zijn lengte, zal de Italiaan altijd over een extra wapen beschikken die je mooi kan benutten bij dode spelmomenten.

2Niccolò Zanellato – 2028

Niccolo Zanellato 2028

Niccolò heeft uiteindelijk zijn kans nooit weten te pakken. Bij Crotone kwam hij er niet echt door. Ascoli gaf hem de gouden kans om een seizoen in de Serie A te spelen, maar hier maakte hij geen grote indruk. Nu speelt de middenvelder in Polen. De miljoenen die Crotone aan het begin van het spel direct wilt zien voor Zanellato kun je dus beter op zak houden, maar je kunt hem wel in de gaten houden voor een eventuele vrije transfer in de winter.

Bekijk onze andere Football Manager 2019 artikelen

WonderkinderenBeste coaches – Beste Scouts – Beste fysio’sMU Data Update