Neil Farrugia

108

De Ierse competitie is normaal zo´n competitie waar je gewoon overheen kijkt. Maar ditmaal bevindt zich een heel talentvolle speler zich in dit buurland van Engeland dat nog niet is opgepikt door een club uit de Premier League. En een die voor vele clubs makkelijk te betalen is. Het is vleugelaanvaller Neil Farrugia.

Spelerspaspoort

Naam: Neil Farrugia
Nationaliteit:Ierland
Leeftijd: 19 (19/05/1999)
Lengte: 183 cm
Gewicht: 74 kg
Voet: Links
Club:UCD
Contract: 30/11/2020
Positie: linksbuiten
Waarde: €225k
Kosten in 2018: €350k
Salaris p/w: €200

Transfer informatie

Farrugia lijkt hoeft niet heel ver van huis om in een veel betere competitie terecht te komen. Daarom hebben we met een willekeurige club op het tweede niveau van Engeland, namelijk Sheffield United, hem proberen over te nemen. We kwamen uiteindelijk uit op een zeer schappelijke prijs van 350K met een klein percentage van de winst bij doorverkoop en een oefenwedstrijd tegen zijn club. Aangezien ook de looneisen van Neil niet heel hoog liggen, is hij een zeer haalbare optie voor veel verschillende clubs.

Sterke punten
+ Flair
+ Vastberadenheid
+ Natuurlijke fitheid
+ Techniek
+ Dribbel
Zwakke punten
– Afwerken
– Afstandsschoten

Koop Football Manager 2019 via Managers United

1Neil Farrugia – 2018

Neil Farrugia 2018

Voor zijn leeftijd is Farrugia vooral op mentaal vlak al veel verder dan vergelijkbare spelers. Verder is er fysiek en technisch ook niet zo veel mis met hem, maar kan dit nog wel wat training gebruiken. Neil kan in ieder geval makkelijk mee op het tweede niveau van Engeland of in de Nederlandse Eredivisie.

2Neil Farrugia – 2028

Neil Farrugia 2028

We pakken de draad tien jaar later weer op en we zien dat Neil is uitgegroeid tot een zeer goede speler, die voor alle clubs onder de absolute top van waarde zou kunnen zijn. Hij heeft uiteindelijk gekozen uit te komen voor Malta en is daarmee natuurlijk de beste speler van het land. Zijn loopbaan was verder niet zo spannend. Hij speelde anderhalf jaar in Ierland, voordat hij werd overgenomen door Brentford. En daar is hij nog altijd een gewaardeerd lid van het eerste elftal.

Bekijk onze andere Football Manager 2019 artikelen

WonderkinderenBeste coaches – Beste Scouts – Beste fysio’sMU Data Update