Nederlandse Wonderkids in FM20

HomeFootball Manager 2020Nederlandse Wonderkids in FM20

Auteur

Datum

Categorie

De nieuwe versie van Football Manager staat bijna voor de deur. Op 19 november is de game beschikbaar en twee weken ervoor zal de beta gelanceerd worden. Goed om de komende weken vooruit te kijken naar de nieuwe game met enkele artikelen. Vandaag bespreken we mogelijke Nederlandse Wonderkids die toegevoegd worden aan de database.

Xavi Simons – PSG

Degene waar veel van verwacht gaat worden is Xavi Simons. Voorheen speelde de middenvelder bij FC Barcelona, maar sinds deze zomer verdedigt hij de clubkleuren van Paris Saint-Germain. Simons is een speler die meerdere jeugd Ballon d’Ors achter zijn naam heeft staan en inmiddels heeft hij ook al een dik sponsorcontract getekend bij Nike. Hij kan of de nieuwe Freddy Adu worden, of wij hebben over een paar jaar één van de beste middenvelders ter wereld in onze gelederen. In FM20 zal hij er voor het eerst bij zitten en wij hebben toch wel stiekem de hoop dat hij minstens een -9 talent zal zijn.

Xavi Simons

Naci Unuvar – Ajax

Talent van het jaar bij Ajax, speler van de Future cup, Europees kampioen met Oranje onder 17 en gekroond als speler van dat toernooi. Naci Unuvar is een technicus bij uitstek en strooit met de ene prachtige pass na de andere, terwijl hij ook in staat is om zelf wonderschone doelpunten te maken. Unuvar werd al op verschillende talenten lijstjes geplaatst in binnen- en buitenland en wij zijn eigenlijk best zeker dat hij één van de Nederlandse pareltjes gaat zijn in FM20.

Naci Unuvar

Koop Football Manager 2020 via MU

Koop FM via een officiële SEGA partner, Ontvang de code direct, 10% MANUTD korting, BETA toegang en gratis FM20 Touch. Koop de game via MU en 2Game en ondersteun onze community!

Koop nu

Solomon Bonnah – RB Leipzig

Een tweede Nederlandse jongeling in de jeugdopleiding bij RB Leipzig. De 15-jarige rechter vleugelverdediger speelde vanaf zijn 8e in de jeugd bij Ajax en speelde altijd in de eerste elftallen. Toch besloot hij afgelopen zomer Amsterdam te verruilen voor een avontuur in Duitsland. Bij Leipzig speelt Bonnah voor de O17, terwijl hij ook speelt voor het Nederlands elftal onder 17. We verwachten geen supertalent, maar toch zeker wel een -8 talent die in sommige saves kan uitgroeien tot een zeer bruikbare rechtsback.

Solomon Bonnah

Fedde De Jong – AZ

Als aanvoerder van AZ O16 maakt Fedde de Jong dusdanig veel indruk op de club dat hij een meerjarig contract krijgt aangeboden tot 2022. Voormalig trainer John van den Brom haalde de talentvolle middenvelder dan ook bij het eerste, waar hij mee mocht op trainingskamp in Turkije ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Spelen deed hij nog niet, maar hij mocht wel weer meetrainen met de eerste selectie tijdens de voorbereiding op het huidige seizoen. Intussen maakt hij zijn minuten bij de O17 ploeg van AZ en is hij ook terug te vinden in het Nederlands elftal onder 17 jaar. Een talentvolle speler, dat absoluut. Wij gaan uit van een -75 of -8 speler in FM20.

Fedde de Jong

Salah Oulad M’Hand – Feyenoord

Deze 16-jarige middenvelder uit de jeugdopleiding van Feyenoord is een speler die we graag terug willen zien in FM20. Hij kan zowel aanvallend als centraal op het middenveld uit te voeten en is een technische speler zoals we die in Nederland graag zien. Hij zit op zijn 16e bij de O19 ploeg van Dirk Kuyt en leverde tot dusver 1 assist af. We gaan ervan uit dat Salah Oulad M’Hand een leuk talent gaat zijn in Football Manager 2020. Wordt het een topper? Dat is lastig te voorspellen, maar als we toch een poging moeten doen: -75 of -8.

Salah Oulad M’Hand

Dillon Hoogewerf – Manchester United

Hoeveel jonge Nederlandse talenten zijn er ooit geslaagd in de top van het Engelse voetbal? Die zijn op één hand te tellen en toch besloot Dillon Hoogewerf het afgelopen seizoen Ajax te verruilen voor Manchester United. De international van Oranje onder 17 speelt daar in de O18 ploeg en maakte inmiddels ook al zijn opwachting in het belofte elftal van de Mancunians. We verwachten op zijn minst een -8 talent terug te zien in FM20, maar vrezen een beetje voor zijn ontwikkeling. Uit eerdere FM versies is gebleken dat dit soort spelers zich maar matig ontwikkelen bij United omdat ze weinig speeltijd krijgen. Kopen is ook vrijwel onmogelijk daar United dikwijls idiote bedragen van 100m+ vraagt. We hopen maar dat Hoogwerf de eerste speler is die anders bewijst!

Dillon Hoogewerf

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Laatste Artikelen