Download: Nederland t/m Tweede Klasse

HomeFootball Manager 2021FM21 DownloadsDownload: Nederland t/m Tweede Klasse

Auteur

Datum

Categorie

Deze download voegt extra competities toe aan Nederland in Football Manager 2021. Met deze download zijn de divisies to en met de Tweede Klasse beschikbaar. Deze update is gemaakt door Xavier Lukhas.

Nederland t/m Tweede Klasse

Download

Beschikbare competities

  • Eredivisie
  • Keuken Kampioen Divisie
  • Tweede Divisie
  • Derde Divisie
  • Hoofdklasse
  • Eerste Klasse
  • Tweede Klasse

Omschrijving

Deze update doet precies zoals de omschrijving aangeeft. Deze update voegt extra competities toe aan de Nederlandse voetballadder en dit stelt jou in staat om aan de slag te gaan in de Tweede Klasse.

Deze update bevat ook COVID-beperkingen tot en met de Eerste Divisie, maar niet voor de niveaus eronder. De lagere niveaus beginnen het seizoen wel later in dit ontwerp. De KNVB Beker is ook nog altijd uitgebreid, waardoor het mogelijk is om je te kwalificeren via de zes Districtsbekers, het periode systeem inclusief de aangepaste variant van vorig jaar voor de Tweede Klasse om promotie/degradatie verder in de piramide mogelijk te maken.

Omdat de originele database niet alle teams bevat, zijn er teams uit lagere competities toegevoegd in plaats van nieuwe clubs aan te maken en de database op de schop te gooien.

Er zijn enkele kleine aanpassingen aan de verschillende play-offs gemaakt in vergelijking met de FM20-versie, zoals een ABBA-penaltysysteem voor alle wedstrijden met de mogelijkheid op penalties en een regel dat er geen uitdoelpunten zijn na 90 minuten in elke play-off. Verder zijn er ondanks de gevolgen van de pandemie geen noemenswaardige wijzigingen in de regels of de structuur van de Nederlandse competities.

Dank

Net als vorig seizoen wil ik nog mijn dank sturen aan alle mensen die hebben geholpen en tijd hebben besteed om deze database mogelijk te maken. Met name de inspanning van de Nederlandse researchers is een hoogtepunt van deze versie! Zij hebben het mogelijk gemaakt dat correcte langere namen, bijnamen, tenues en stadions toegevoegd konden worden aan de lagere niveaus tot aan de Derde Klasse (die is niet speelbaar in deze database) voor een meer meeslepende ervaring dan voorheen.

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Laatste Artikelen