NAA: They fly so high they reach the sky

NAA avatarBij het lezen van de titel van de novelle werd ik lichtelijk sceptisch, dat moet ik toegeven. Als je zelf een novelle hebt over de allergrootste rivaal van de club die bij deze titel hoort, zorgt dat toch voor enige aversie. Slechts dertien updates verder en ik ben een stuk aan het schrijven voor de winnaar van de Novel Arts Award. Ja, de kwaliteit van de novelle weegt zwaarder dan de club waar het over gaat. Grafische hoogstandjes gaan gepaard met fijn geschreven updates. Het feit dat deze novellist een tijdje uit de gratie is geweest, is nergens aan terug te zien. Vanuit deze reden kon enkel en alleen Ruben. de nieuwste winnaar van de NAA worden.

Ruben. startte zijn nieuwe novelle met een rustige voorstelling. Nieuw in novellenland is deze man zeker niet. In het verleden heeft hij al bewezen uitstekende novellen te kunnen maken. ‘Henk Fräser – De juiste man voor ADO‘ was hiervan het grootste lichtpunt. Hier maakten we al kennis met de manier van presenteren van Ruben. Creatief, overzichtelijk en met een oog voor detail. Een stijl die in mijn ogen alleen maar meer is geperfectioneerd. Zijn laatste update spande toch wel de kroon.

Een 0-1 winst in de laatste minuut maakt het spelen van Football Manager alleen maar leuker. Zo’n uitslag verdient een uitgebreid rapport. Die kwam er in de vorm van een #Lastminutewinner. Emmanuel Emenike werd met zijn doelpunt de matchwinner tegen Watford. Voor mij was Ruben. de matchwinner. De perfectie van de update vond niets terug in een smiechtere minimale overwinning.

Op deze manier zet West Ham United haar goede reeks voort. In Europa mag de club zich opmaken voor de groepsfase en in de Premier League is men na vijf wedstrijden nog ongeslagen. Iedereen hoopt dat dit sterke begin wordt doorgepakt. Hetzelfde geldt voor de updates van Ruben. Ze zijn een genot voor het oog en verdienen de verkiezing tot NAA. Wie weet leidt dat over drie weken tot een nieuwe In De Schijnwerpers nominatie. Houd daarvoor de volgende link in de gaten: ‘They fly so high they reach the sky’ van Ruben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here