NAA: Sport Has The Power To Change The World

NAA avatarClubkeuren worden veranderd, spelers verkassen elk jaar en stadions worden verplaatst naar andere steden. Zo maar enkele voorbeelden waarbij te zien is dat het supportershart wordt verkocht. De supporters tellen niet meer in het huidige voetbal, het draait alleen nog maar om geld. Clubs worden voor miljoenen, zo niet miljarden verkocht aan buitenlandse eigenaren die de club als een speeltje zien. Topspelers komen over van salarissen waar zelfs de grootste ondernemers van mogen dromen. Het internationale voetbal wordt kapot gemaakt en dat allemaal door de enkele factor geld. Dit valt vooral te zien in de Engelse competitie. De invloed van het geld is nog niet te zien in de lagere regionen, namelijk waar Milwall zijn wekelijkse wedstrijden speelt in de League One. Daar staat Arjan aan het roer om te laten zien dat geld niet tot succes leidt.

Arjan startte de novelle met een terugblik op het vorige seizoen. Een seizoen wat veel pijn deed bij de supporters die hun club zagen degraderen ondanks de puntenaftrek van Rotherham united. Door de degradatie kwam de transfercarrousel vol op gang en moest Arjan in de huid van Neil Harris op zoek naar versterkingen die Milwall weer op weg zouden helpen naar de Championship. Dit ging gepaard met prachtige updates zoals we vaker van Arjan gewend zijn.

De naam van Arjan is geen onbekende in het novellendeel. Als submod is hij ruim een jaar actief in het mooiste gedeelte van het forum en met zijn novelle geeft hij een goed voorbeeld aan de rest van het novellendeel. Zijn updates zijn stuk voor stuk om van te watertanden. Er is oog voor detail en alles zit perfect in mekaar. Geen enkele keer komt een zelfde lay-out langs, iets wat van mij een groot compliment ontvangt gezien de tijd die er inzit. Hierdoor straalt de perfectie van de novelle af.

Inmiddels is Milwall al een tijd bezig en doet het nog steeds mee om de bovenste plekken in de League One. De hamvraag is of Arjan Milwall kan leiden naar de Championship en uiteindelijk naar de Premier League. Tot die tijd verdient deze novelle het om in het zonnetje gezet te worden. Benieuwd geworden naar een voorbeeld voor elke novelle, kijk dan hier naar de verdiende winnaar van de NAA: Sport Has The Power To Change The World.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here