NAA; A Blue Sky with Belgian Stars

NAA avatarHet vermogen om rustig af te wachten of een langdurige taak rustig af te maken. Niet sneller willen zijn dan de omstandigheden of de eigen situatie toelaat. Zich aanpassen aan de handelingssnelheid van de ander. Deze zinnen beschrijven allen het woord geduld. Geduld, dat is de kernkwaliteit van de novelle die deze week de Novel Arts Award in de wacht sleept. Scoiattolo begon in 2010 met zijn novelle en begon toen met de vraag: “Wie is Senne Rossi?”

De vraag was het begin van een landurige novelle waarvan de schrijver zelf waarschijnlijk niet wist dat hij nog steeds zou bestaan. Zes jaar zijn we inmiddels verder en Senne Rossi heeft onlangs besloten te vertrekken bij Coventry City. Met een geweldig gevoerd beleid waarin amper geld werd besteed wist hij Coventry te leidden naar hun eerste nationale titel. De prijzenkast werd uitgebreid met maar liefst 23 prijzen. Zijn afscheidscadeau met de transfer van Wilshere, was de zogenoemde kers op de taart.

De presentatie van de updates is het echte handelskenmerk van de schrijver Scoiattolo. Dit blijkt uit de laatste update waar Rossi een keuze zal gaan maken voor zijn volgende avontuur. Met de kleurentabbladen worden de verschillende keuzes voorgesteld met elk een eigen tabje. Het laat in één oogopslag de creativiteit zien van de novellist die graag de lezers wil verrassen.

De vastberadenheid, maar ook de originaliteit, in elke update maakt het dat Scoiattolo deze week terecht de NAA verdiend. Met dit schrijven hoop ik dan ook dat steeds meer lezers gaan reageren op de novelle want het krijgt niet de aandacht die het verdiend. Daarom hoop ik dat er meer aandacht komt voor: A Blue Sky With Belgian Stars.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here